Guszti egyik cigiről a másikra gyújtott

Bódi Csabi: Apám mozgása, akár egy roboté...

A családja teljesen kikészült Bódi Guszti szívrohama miatt - A roma sztár hamarosan elhagyhatja a kórházat, azonnali életmódváltásra van azonban szüksége. Fia szerint füstölt, mint a gyárkémény.

2009.09.21 08:30

Megviselte Bódi Guszti családját, hogy az énekes rosszulléte kis híján tragédiával végződött. Fia, Bódi Csabi szerint apja már jól van, de nem az a stabil, erős ember, aki az emlékezetében élt.

Összetört lelkileg, rájött, változtatnia kell. Valószínűleg a cigi és a stressz okozta a bajt. Mindennap idegeskedett, a szakma és a család miatt is - árulta el Csaba a stop.hu-nak.

Ha több munka volt, lemezt készítettek például, Guszti egymás után szívta a cigarettákat. Hétvégente rengeteg koncertet adtak, utazgattak és mellé még jöttek - ha voltak - a kisebb-nagyobb családi problémák is.

Bódi Csaba a stop.hu-nak elmondta: apja a kórházba kerülésekor azt kérte, búcsúzzanak el, mert úgy érzi, meg fog halni. Ők megtették, de szerencsére az énekes állapota javult. Bár fia szerint a mozgása olyan, mint a roboté.

A sztár fia szerint nagyon megviselte, de még összetartóbbá is tette a családot, ami Gusztival történt. Nagyon jólesett nekik az is, hogy nemcsak a szakmabeliek kívántak jobbulást, de rengeteg rajongó írt vagy jött a kórházhoz üzenni a lábadozó énekesnek.

Bódi Csaba a stop.hu-nak elmondta, hogy sajnos Guszti mindkét bátyja és édesanyja is szívinfarktusban hunyt el, testvérénél pedig szívér-festést végeztek az orvosok.

Csaba attól tart: talán öröklődik a dolog, és őt is veszély fenyegeti. Mindenesetre levonták a tanulságot: az egész család életmódot vált. Megpróbálnak cigaretta- és stresszmentes életet élni.

Guszti egyébként a kórház után nem haza, hanem Nógrád mellé, egy kastélyba megy kéthetes utókezelésre, ahol luxus kiszolgálás mellett pihenhet. Párja, Bódi Margó is vele tart természetesen - árulta el a stop.hu-nak a zenészpáros fia.

Bódi Guszti: miért kellett a mentőre várni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.