A legkritikusabb időszak még nem telt le

Bódi Gusztit gépekre kötötték

Intenzív osztályon ápolják a roma zenészt, miután hétfő este szívinfarktust kapott - Bódi Guszti tegnap még nem volt túl az orvosok szerint legkritikusabb negyvennyolc órán, gépekre kötve fekszik.

Képekben: Bódi Guszti megdolgoztatta a vendégeit képgaléria

2009.09.17 07:20ma.hu

Bódi Margó el sem moccan a férje mellől - elmondása szerint Bódi Guszti már jobban van, de a legveszélyesebb időszak még nem telt le, gépek figyelik az állapotát. Magánál van, lehet kommunikálni vele.

A legújabb laboreredmények viszont nem a legjobbak, Gusztinak számos enzim értéke magas. A sztár vérhígító infúziót kap, sok pihenésre van szüksége.

Margó elmondta: tegnap csaknem 30 családtag bejött hozzá, és bár csak pár percet töltöttek bent, ez kissé elfárasztotta: Guszti nem akarja mutatni, hogy beteg. Az orvosok szerint a zenésznek életmódváltás kell, egészséges táplálkozás, és ebben a család is támogatja - mondta Bódi Margó a Napi Ásznak.

A roma énekes hétfő este lett rosszul a házaspár otthonában - Margó számítógépezett éppen, amikor férje sápadtan megjelent, és azt mondta, nagyon rosszul érzi magát.

Margó elmodása szerint le is rogyott rögtön a fotelba. Az asszony tudta, hogy nagy a baj, és bár az orvos azt tanácsolta, hívjon mentőt, Margó úgy érezte, erre nincs ideje.

Autóval elvitte férjét a körzeti rendelőbe, ahol volt EKG, és amikor az eredmény jött ki a gépből, azonnal rohammentőt hívtak Bódi Gusztihoz. A sztárt rögtön a műtőbe tolták.

Az operáció után kiderült, hogy a szívében az egyik ér teljesen elhalt. Az orvosok ezt kicserélték, s azóta az intenzív osztályon fekszik Guszti.

Bódi Margó a történtek után elhatározta, ha ezen az egészen túljutnak, átértékelik az életüket, és többé nem élnek olyan megfeszített tempóban, mint eddig.

Guszti nejét a nagy ijedtség mellett az is kiborította, hogy a koncertszervezők egy része nem hitte el, hogy az énekes beteg.

Volt, aki azt üzente nekik, nem baj ha nem énekel, csak legyen ott, hogy a közönség lássa - panaszkodott Bódi Margó.

Olvassa el a legutóbbi híreket Bódi Gusztiról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.