Rettegett, hogy nem búcsúzhat el Gusztitól...

Bódi Csabi: Nem is apámat láttam az ágyon!

Sírva fakadt Hajdú Péter műsorában Bódi Guszti fia - Csabi a szavakat is alig találta, miközben arról mesélt, hogyan látta szívrohamon átesett apját, s utána még a kórházba is nehezen jutott el...

2009.09.18 07:30ma.hu - Fotó: rtlhirek.hu

Bódi Csabi a stúdióban volt, amikor édesanyja zokogva hívta telefonon, hogy nagy baj történt Bódi Gusztival. Nem is értette, miről van szó, de azonnal indult.

A rendelőben olyan látvány fogadta, amit rémálmában sem élt ált: lélegeztető maszk volt az apján, a karjából folyt a vér az infúzió mellől. Ott, akkor az ágyon nem is az apját látta - osztotta meg érzéseit Csabi Hajdú Péterrel az Esti Frizbiben.

Ráadásul a fiú a rövidebb úton akart a mentőautó után menni a kórházba, de reménykedett, átjut valahogy a Margit híd lezárása ellenére is. De tévedett, hiába bizonygatta a rendőrnőnek, hogy nagy baj van, az visszafordította.

Csaba megtörten mondta: ha tragédia történt volna, megfosztják attól, hogy még életében elbúcsúzhasson apjától. Guszti azóta szerencsére jobban van. Bódi Margó elmondta: már felkelhetett az ágyból és megborotválkozhatott, de azért óvatosan kell mozognia - adta hírül a Napi Ász.

A roma zenész hétfőn este kapott szívinfarktust otthon - Felesége a számítógép mellett ült, amikor Guszti váratlanul megjelent, panaszkodott, hogy nagyon rosszul érzi magát, és már rogyott is le egy fotelbe.

Margó nagyon megijedt, érezte, hogy komoly baj van - és ahelyett, hogy a mentőre várt volna, ő maga fuvarozta a közeli rendelőbe férjét, ahol tudta, hogy van EKG.

Ahogy az eredményeket megpillantották, hívták a rohammentőt. Bódi Gusztit azonnal műtötték. Kiderült, hogy a szívében az egyik ér teljesen elhalt - ezt ki kellett cserélni.

Az énekes állapotát továbbra is figyelemmel kísérték az intenzív osztályon, vérhígító infúziót kapott - Margó tegnap elmondta, hogy Gusztinak számos enzim értéke magas.

Ő egyébként szinte el sem mozdult férje kórházi ágya mellől.

Bódi Margó ígéretet tett arra, hogy ha ezen az egészen túljutnak, visszavesznek a munkatempóból, hiszen az egészség sokkal fontosabb!

Bódi Guszti kifakadt: miért kellett a mentőre várni?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.