A sztár nem nyit ruhátlan nejére

Bódi Guszti: Meztelenül csak az ágyban!

Kizárólag a hálószobában mutatkozik egymás előtt ruhátlanul a Bódi házaspár. Guszti és Margó még a fürdőben sem nyitnak rá egymásra, megvárják, míg a másik végez - a hagyományaik szerint így illik.

Fergeteges hangulatban telt Bódi Margó vacsorája képgaléria

2009.04.06 08:05ma.hu

A meztelenség tabunak számít az ő köreikben, ezért nem mászkálnak pucéran egymás előtt. Betartják a roma hagyományokat - árulta el Bódi Guszti és Margó. Csak az ágyban mutatkoznak meztelenül egymás előtt.

Újabb gyermeket sem vállalnának az unokán felbuzdulva, hiszen a kultúrájuk nem fogadja el, hogy negyvenen felüli asszonyok babát várjanak. Az abortuszt végképp elveti a cigány társadalom. Hogy miként védekeznek a teherbe esés ellen, maradjon az ő titkuk, de mindig biztosra mennek - árulták el. Bódiék büszkék rá, hogy fiuk, Csabi gyermeke, Rómeó Andzseló már hat kilós, gyönyörű baba, nem tudnak vele betelni. Hamarosan keresztelik a kis unokát - tudatták a Napi Ásszal.

A Bódi házaspár mindig hűen őrizte a roma hagyományokat. Náluk az sem szokás, hogy a páros tagjai hosszabb időt töltsenek egymás nélkül.

Többnyire mindent együtt csinálnak és a hagyományaik szerint a feleség a férje minden kívánságát lesi. Ha például a párja hajnalban töltött káposztát kívánna, ő megfőzné neki.

Olykor azonban Guszti is szemet huny a szokások felett, és kiszolgálja asszonyát. Minden ünnepen hatalmas rózsacsokorral köszönti, ha üdülni mennek, ugrik és hozza neki, amit megkíván.

A családfővel egyszer fordult elő, hogy megcsalta asszonyát - tizennyolc éves korában, amikor Budapesten dolgozott.

Mint kiderült, erről Margó csak harminc évvel később szerzett tudomást. Természetesen nem esett jól neki a dolog - de megbocsátotta a félrelépést.

Guszti ugyanis az elmúlt évtizedekben bebizonyította, hogy rendíthetetlenül szereti a feleségét. Az régmúltban történt botlás pedig nem jelenetett számára semmit...

Bódiék egyébként szabályosan belebetegedtek fiuk válásába - Boldogok, hogy Csabi új, szerető párra talált a fiatal Gina személyében, aki megajándékozta őt egy újabb fiúgyermekkel. Korábbi házasságából ugyanis a Bódi-fiúnak már van egy fia, a kis Csabi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.