Margó szó nélkül elnézte a félrelépést

Bódi Guszti: Húsz percig tartott, de nagyon megbántam!

Fiatalon elvesztette a fejét Bódi Guszti - Tizennyolc évesen kéthetente járt haza, s egyszer megesett vele, hogy csődöt mondott az önuralma! Neje, Margó ezt harminc évvel később tudta meg.

Fergeteges hangulatban telt Bódi Margó vacsorája képgaléria

2009.03.31 07:38ma.hu

Bódi Guszti Budapesten dolgozott tizennyolc éves korában, már nős emberként - Sokat volt távol otthonától, s egy alkalommal bizony "megtévedt". A botlásról a Mr. és Mrs. show-ban mesélt a sztár.

Elmondása szerint a dolog csak húsz percig tartott, nem is jelentett számára semmit, és nagyon megbánta. Margónak persze nagyon rosszul esett, amikor tudomást szerzett az esetről, de mivel harminc éve történt és ők azóta is töretlenül szeretik egymást, megbocsátott urának. Margó azonban sosem nézett más férfira, de roma hagyományok mélyen el is ítélik, ha egy asszony csalfa - adta hírül a Kiskegyed.

Bódi Guszti és Margó a kezdeti évek óta hosszabb időre el sem szakadnak egymástól - Az énekesnő és férje is szerepelt például a Hal a tortán produkcióban, mindketten vendégül láttak egy-egy csapatot otthonukban.

A helyzet azonban felettébb furcsa volt számukra.

Margó akkor a többieknek elárulta, még soha életében nem ért később haza, egyedül, mint a férje - náluk ez nem megszokott dolog, többnyire mindent együtt csinálnak.

Szabályosan rosszul érezte magát az új szituációtól, s úgy osont be este a házba, mintha valami bűnt követett volna el.

A család nagyon tiszteli a roma hagyományokat. Náluk az a szokás, hogy a nő a férje minden kívánságát lesi. Ha az ura hajnalban akár töltött káposztát kíván enni, akkor a felesége megfőzi.

Azért időnként Guszti is szemet huny a hagyományok felett: tudja, hogy Margónak is jólesik a kedveskedés; ha például nyaralni mennek, kiszolgálja a nejét. Ünnepekre hatalmas rózsacsokrot visz neki, alig fér be az ajtón...

A roma páros Afrikába, a Sztárok a fejükre estek produkció forgatására is együtt utaztak el és élték át a kalandokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.