A sztár nem akarja szemmel verni a fiút!

Bódi Guszti megköpdöste az unokáját!

Távolságtartóan viselkedik kisunokájával és nem néz Rómeó szemébe Bódi Guszti - A húsvétkor tartandó keresztelőig nem is fogja megtenni. Vajon mi áll a dolog hátterében?

Bódi Csabinál szarvas volt és remek hangulat képgaléria

2009.03.02 07:15ma.hu

Bódi Guszti nem néz a kis Rómeó szemébe a húsvéti keresztelőig - Nem akarja ugyanis szemmel verni. Természetesen köszöntötte a kisfiút születésekor, amikor fia, Csabi hazahozta őt a kórházból: megköpdöste, és a kiságyba tett egy tízezrest. Guszti elárulta, nem kell félreérteni, nem köpte arcul a kisfiút, csal jelképesen eljátszotta a köpést.

A romák tartanak a szemmel veréstől, ezért hagyományaik szerint a még kereszteletlen babát nem szabad hosszasan nézni és közben dícsérgetni. Csabi elmondta, a fürdetővizet csak másnap reggel öntik ki, hogy a kicsi jól aludjon és tükrökkel sem veszik körül, mert meglátná magát. A szentség felvétele után viszont már védettséget élvez - adta hírül a Napi Ász.

Bódi Csaba és fiatal neje, Dzsina kisfia két héttel ezelőtt érkezett meg - A pár már nagyon várta a kis trónörököst, akárcsak a boldog nagyszülők.

Csaba egy rossz házasságot hagyott maga mögött, melyről a család nem is szívesen beszél. Szabályosan belebetegedtek a fiú válásába és kitagadták a menyüket.

Csabának azonban előző feleségétől is született azonban egy fia: a kis Csabi.

Az apuka most is magánkívül volt a boldogságtól, hogy ismét kisfia érkezik. Hozzátette, lánynak is nagyon örülne, de véleménye szerint egy fiú születése semmihez sem fogható.

Mialatt Dzsina terhes volt, Bódi Guszti és neje, Margó Afrikában is eltöltöttek egy hónapot A sztárok a fejükre estek forgatásán - Közben persze aggódtak a fiatalokért, hogy semmi gond ne legyen.

Csaba nem is árulta el, hogy valóban volt egy kis probléma: a nejét kórházba kellett vinni, mert nagyon fájt a hasa. A dologról csak utólag értesítették a szülőket, hogy ne idegeskedjenek a távollétükben.

Most az egész család nagy izgalommal készül a húsvéti keresztelőre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.