Margó megbocsátana, ha megcsalnák

Bódi Guszti: Akkor sem, ha gyémántból lenne a p...ja

A roma énekes neje szerint a férfiakat hajtja a vadászösztön, ezért ha Bódi Guszti megcsalná őt, megbocsátana, illetve nem is akar tudni róla. A sztár szerint azonban nincs oka aggodalomra.

Fergeteges hangulatban telt Bódi Margó vacsorája képgaléria

2009.09.14 07:55ma.hu

Harmincöt éve alkot egy párt Bódi Margó és Bódi Guszti - Házasságuk biztos alapokon nyugszik. A roma énekesnő elárulta, tudja, hogy a férfit hajtja a vadászösztön, ezzel nincs mit tenni, a félrelépés megbocsátható, illetve jobb, ha az ember nem is tud róla.

Guszti szerint azonban Margónak nincs miért aggódnia. Szerinte nem született még meg az a nő, aki ennyit megérne, még akkor sem, ha gyémántból lenne a p...ja - fogalmazott Guszti, hozzátéve: nincs olyan asszony az életében, aki miatt levenné Margó koronáját.

Nem nyomoznak egymás után, nem nézegetik a másik mobilját. Romáknál egyébként szégyen, ha megcsalja a férfi a nejét. Szabadabb életet élnek, de ezt nem azt jelenti, hogy más ágyában kötnek ki. Ha egyszer bűnbe esne, azért biztos benne: Margó nem adná be a válópert - vélekedett Bódi Guszti a Napi Ászban.

Bódi Margó és Guszti szigorúan betartják a roma hagyományokat - A sajtóban is sokat meséltek már erről, és persze példákat is hoztak. Nemcsak a megcsalás számít szégyennek náluk.

Tabu a meztelenség, egymás előtt például nem járkálnak pucéran - ez csak az ágyban lehetséges. Nem vállalnának gyermeket negyvenen túl, mert a kultúrájukban nem elfogadott, hogy ennyi idősen babázzanak az asszonyok.

Az abrotuszt a cigány társadalom elveti, de Bódiék a védekezést illetően sejtelmesen csak annyit mondtak: hogy ez miként történik, az maradjon az ő titkuk.

Bódi Margó elárulta, náluk az a szokás, hogy ha kell, akár hajnalban is elkészíti az ura kedvenc ételét.

Más esetben - nyaraláskor például - Guszti ugrik, ha a neje egy hűsítő italt kíván. Szokásaik ugyanakkor néha kellemetlen helyzetbe hozzák őket. A roma énekes beszámolt egy esetről, amikor a strandon voltak Margóval.

Hagyományaik szerint a roma asszony nem vetkőzik fürdőruhára a sógor, illetve a roma férfi-társaság tagjai előtt.

Az első két nyaralásuknál nehezen oldották meg, hogy az asszony ne vetkőzzön bikinire más férfiak jelenlétében. Margó magára terített egy kendőt, és úgy ment a vízbe, de mindenki őket nézte, így elég ciki helyzet volt.

Guszti ekkor úgy döntött, kezeljék kissé oldottabban a dolgot, főleg, hogy a külföldi férfiak Margót nem is ismerik.

Bódi Guszti nagy botrányt ígér!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.