Nem vezetné az országot a roma énekesnő

Bódi Margó: Guszti nem lenne jó miniszterelnöknek

Bódi Margó énekesnő elmondta, hogy Ő semmiképp sem vállalná az ország vezetését, csakúgy mint a férje, aki egyébként szerinte nem is lenne alkalmas a feladatra.

2009.05.08 06:40Tabu tv

Bódi Margó szerint a jelenlegi vezető politikai pártok mind egyre mennek.

Azt mondja, hogy a válság megoldása az lehetne, ha több munkahely lenne az országban, hiszen a romák régen is dolgoztak, és szerinte most is ezt tennék, ha lenne rá módjuk.

"Nem vállalnám az ország vezetését, nem értek a politikához, de a Guszti jobban ért ehhez, ők szoktak politizálni maguk közt" - meséli Margó.

"Guszti egy okos ember, ezt hallom amikor a politikáról beszélgetnek a fiúkkal. De azt most nem mondom, hogy egy miniszterelnök lehetne!" - nevetett fel Bódi Margó, aki a Tabu Tv-nek elmondta, hogy férjének nem lenne meg a ranghoz a megfelelő iskolai végzettsége.

Bódi Gusztit korábban megkeresték egyébként a roma kisebbségi önkormányzatok hogy induljon, de akkor nem szeretett volna politizálni.

"Amikor volt a választás, a jobb és a baloldal is hívott minket fellépni. Amikor mondták a Gusztinak, hogy mondja be a mikrofonba, hogy szavazzon erre és erre, akkor azt mondta hogy ő nem mondja be. Ő mindenkié! Mindegy hogy az jobb oldal vagy bal oldal, Ő mindenkinek énekel" - mondta el a Tabu Tv riporterének Bódi Margó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.