Margónak köszönheti életét a férje!

Bódi Guszti szívinfarktust kapott

Csak felesége lélekjelenlétének köszönheti az életét Bódi Guszti - A roma sztár otthonukban kapott szívinfarktust hétfő este. Azonnal műteni kellett, Gusztit az intenzív osztályon ápolják.

Képekben Bódi Guszti vasvillás vacsorája képgaléria

2009.09.16 07:15ma.hu

Rosszul lett otthonukban hétfő este Bódi Guszti - Margó a számítógépnél ült, amikor férje megjelent, hogy nagyon rosszul van, és leroskadt a fotelbe. Margó látta, hogy nagy a baj: Guszti olyan volt, mintha már nem is ő lenne - mesélte megtörten Bódi Margó a Napi Ásznak.

Az orvos tanácsa ellenére nem a mentőket hívta - úgy érezte, erre már nincs ideje. Kocsiba tette a férjét és a közeli rendelőbe, EKG-ra vitte, ahol az eredmény láttán azonnal hívták a rohammentőt. Bódi Gusztit meg kellett műteni, kiderült: az egyik ér teljesen elhalt a szívében. Ezt kicserélték és most az intenzív osztályon fekszik. Margó csak néha mehet be hozzá, de nem mozdul a férje közeléből.

Bódi Margó elhatározta: ha túllesznek ezen, felhagynak mindennel. Át kell értékelniük az életüket, a megfeszített tempó a múlté. Elmondta: a koncertszervezők egy része azt hiszi, az infarktus csak ürügy a fellépés lemondására. Volt, aki azt üzente: nem baj, ha Guszti nem énekel, csak üljön ott, hogy lássa a közönség - panaszolta Bódi Margó a Napi Ásznak.

Bódi Guszti és Margó házassága évtizedek óta példaértékű - A harmincöt éve együtt élő roma páros úgy véli, kapcsolatuk biztos alapokon nyugszik.

Szigorúan betartják a roma hagyományokat - a megcsalás például a férfiak körében szégyennek számít.

Bódi Margó ugyanakkor nemrég beszélt arról, tisztában van azzal, a férfiakat a vadászösztön hajtja, ezért ha férje véletlenül félrelépne, ő megbocsátana.

Bódi Guszti azonban erre reagálva azt mondta: nejének egyáltalán nincs oka aggodalomra, és nincs olyan asszony az életében, aki miatt levenné Margó koronáját.

Mesélt arról, hogy mennyire megbíznak egymásban, soha meg nem fordult a fejükben, hogy nyomozzanak egymás után vagy a másik mobiljának tartalmát nézegessék.

A boldogságban élő párosnak nemrég született unokája. Csabi fiuk és fiatal felesége, Gina ajándékozta meg őket a kis Rómeó Andzselóval, aki a család szeme fénye.

Ő azonban a második unoka, hiszen Csabának már van egy kisfia, előző házasságából, a kis Csabi.

Bódiék egyébként azt is elárulták, hogy az unokán felbuzdulva sem vállalnának negyvenen túl újabb gyermeket, mivel a roma kultúrában ez nem elfogadott.

Milyen botrányról beszélt Bódi Guszti?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.