Az infarktus sem akadály!

Veszélyes! Bódi Margóék nem tudnak leállni!

Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben Bódi Gusztit intenzív osztályra kellett szállítani szívinfarktusa miatt, Bódi Margó úgy érzi: nem állhatnak le a zenéléssel, mert az végzetes lenne.

2009.09.29 14:40ma.hu

- "Guszti dolgozni akar, és nem is lenne jó, ha nem zenélhetne. A rajongók is nagyon várják, nem tehetjük meg, hogy nem lépünk fel. Persze tudjuk, hogy nem lehet ott folytatni, ahol abbahagytuk. Biztos, hogy lassítanunk kell az eddigi tempón, két-három koncertnél többet nem vállalhatunk egy nap" - mesélte Bódi Margó a Napi Ásznak.

Ahogy korábban is írtuk, az énekes stresszes életvitelének és egészségtelen életmódjának következménye volt, hogy szívinfarktusakor csak perceken múlt az élete.

Korábban az énekes nem sokkal a bevonulása előtt veszítette el szeretett édesapját, akinek nem tudta feldolgozni elvesztését, ezért öngyilkos akart lenni.

Guszti elmondta, hogy túl nagy volt a teher számára, nem tudta elképzelni az életét apja nélkül. Végül felesége, Margó és fia, Guszti miatt nem tette meg.

Fiai egyébként ugyanúgy ragaszkodnak hozzá, ahogy ő az apjukhoz.

Kisebbik fia, Csabi egy alkalommal azt nyilatkozta az egyik bulvárlapnak, hogy az apjuk halhatatlan, egyszerűen nem halhat meg, mert nem tudják, mi lenne velük nélküle.

Bódi Guszti: Meztelenül csak az ágyban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.