"Tudtuk: valami fontosat akar közölni"

Végrendelkezett Bódi Guszti

Csupán a legszűkebb család tud arról, hogy szívinfarktusát követően a kórházban ágyához hívatta fiait Bódi Guszti, és fontos dolgot közölt velük.

2009.09.24 08:10ma.hu

Az intenzív osztályon feküdt már a roma zenész szívinfarktusát követően, amikor kiküldte a szobából nejét, Bódi Margót, és odahívatta a fiait. Bódi Csabi elárulta: tudták, fontos dolgot akar mondani - régen akkor tett apjuk ugyanilyet, amikor rossz jegyet kaptak az iskolában.

Bódi Guszti biztosította szeretetéről fiait, és arra kérte, viseljék gondját a családnak és édesanyjuknak, ha baj történne. Azt szerette volna, ha az anyagi dolgok ugyanúgy mennek, mint eddig, s Csabi elmondta: családjukban nem fordulhat elő, hogy marakodjanak a vagyonon, eddig is annyi pénzt "mertek" a kasszából, amennyire szükségük volt.

A zenész szerint náluk nem divat a papírforma, ez a beszélgetés édesapjukkal felért egy végrendelkezéssel. Csabi azt is elárulta, hogy a zenekart ő vinné tovább. Bódi Guszti egyébként novemberben állna újra színpadra, és a kórházban az is kiderült róla, hogy súlyos cukorbeteg - adta hírül a Hot! magazin.

A roma zenész családja nehéz napokat élt át - Bódi Guszti múlt hétfőn este kapott szívinfarktust. Otthonukban lett rosszul, s feleségének csak annyit mondott, nagyon nem érzi jól magát, s már le is rogyott egy fotelbe.

Neje, Margó nagyon megijedt, látta, hogy nagy a baj, de lélekjelenlétének köszönhetően megmentette a férje életét! Az énekesnő ugyanis nem várt a mentőre, kocsiba tette Gusztit, és a közeli rendelőbe vitte, ahol tudta, hogy van EKG-készülék.

Ahogy az eredményt megpillantották, azonnal hívták a rohammentőt... Bódi Gusztit a műtőbe tolták: egyik ér teljesen elhalt a szívében, ki kellett cserélni.

A zenész ezt követően napokig kórházban feküdt, párja pedig alig mozdult el az ágya mellől...

Margó ekkor szögezte le az érdeklődő újságírók előtt is: vége a megfeszített munkatempónak, hiszen mostmár látják, hogy nem sok jó származik ebből!

A napokban Bódi Csabi, a házaspár fia nyilatkozott főként a sajtóban, aki elmondta: apja már jól van, a kórházból kikerülve Margóval együtt egy szanatóriumba utazott pihenni.

Csabi szerint nem az a stabil, erős ember, amilyennek ismerte édesapját, és látszik, hogy összetört lelkileg. Mozgása pedig egyelőre egy robotéra emlékeztet.

Bódi Gusztinak nem tett jót a stressz. Hétvégente rengeteg koncertet adtak, utazgattak és persze voltak, ahogy mindenkinél, kisebb-nagyobb családi problémák is. Az, hogy cigiről cigire gyújtott, csak rontott a helyzeten.

A sztár fia ugyanakkor köszönetét fejezte ki, hogy olyan sokan aggódnak és szorítanak Guszti felépüléséért.

Nagyon jól esett a családnak a sok biztató szó és levél, volt olyan rajongó is, aki a kórházhoz ment üzenni az énekesnek.

Bódi Csabi: Nagyon megviselte a családot Guszti szívrohama!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.