Egyelőre nem élhet nemi életet a zenész

Eltiltották a szextől Bódi Gusztit!

Nem élhet házaséletet a szívinfarktuson átesett zenész - Orvosa tanácsára átmenetileg kerülnie kell a szexet, csak rehabilitációja után próbálkozhat meg vele ismét.

Bódi Guszti vasvillás vacsorája! képgaléria

2009.10.05 09:30ma.hu

Jobban van Bódi Guszti, aki napok óta a nógrádgárdonyi szívszanatóriumban lábadozik infarktusa után - Párja, Bódi Margó is mellette van, nem hagyja magára a férjét.

A páros közös élete során szinte alig töltött egymás nélkül egy éjszakát. Margó nem engedte el hosszú hetekre bárhová Gusztit, a zenész pedig tudja: neje gondoskodása, szeretete segítette át a nehézségeken. Orvosa most szex-mentes időszakot tanácsolt neki, csak rehabilitációja után térhet vissza a nemi élethez - adta hírül a Kiskegyed.

Több, mint két hete, hogy műtéten kellett átesnie Bódi Gusztinak, a roma zenész ugyanis szívinfarktust kapott. Otthonában lett rosszul, és csak neje lélekjelenlétének köszönhette, hogy nem lett nagyobb baj.

Margó nem várt a mentőre, azonnal egy rendelőbe vitte férjét, ahol volt EKG. Ahogy jött ki a gépből az eredmény, máris riasztották a rohammentőt. Gusztit azonnal operálták, egyik ér teljesen elhalt a szívében.

Az intenzív osztályon feküdt, amikor már fiai is bemehettek hozzá. Bódi Csabit rettenetesen megrázta, hogy ilyen állapotban látta édesapját.

A szintén zenész fiú úgy fogalmazott, olyan volt, mintha nem is az ő apja feküdne az ágyon. Guszti magához is hívatta két szeretett gyermekét, és ahogy Csabi elmondta, amit mondott, az felért egy végrendelkezéssel.

Rájuk bízta, hogy vigyázzanak a családra és az édesanyjukra, ha baj történne, és kifejezte reményeit, hogy anyagi dolgaik is úgy fognak majd menni, ahogyan eddig.

Csabinak még az is megfordult a fejében: nem bírná elviselni apja elvesztését, akkor inkább ő is meghal. Azt is elmondta, úgy érezte: ha Guszti távozik az élők sorából, édesanyja, Margó is meg fog halni...

Szerencsére azonban nem történt baj. Bódi Margó egyébként elmondta, a megfeszített élettempónak ezennel vége!

A roma zenész múlt héten már kijöhetett a kórházból, feleségével együtt akkor utazott a szanatóriumba.

Egymás után szívta a cigiket Bódi Guszti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.