Nyomozott a párja után - szakítottak

Peller Mariann ruhadarabból tudta meg: átverték

Amerikai krimibe illő történetet osztott meg az internetes sztártévé riporterével Peller Mariann, aki egy nem a megszokott helyen lévő ruhadarabból fejtette meg, hogy csúnyán átverték.

2009.12.02 16:30Tabu tv

Az RTL Klub műsorvezetője életében csupán egyszer kényszerült arra, hogy nyomoznia kelljen, de akkor vérbeli profiként vetette bele magát az események sodrásába.

"Ez egy fiúval fordult elő, akinél azt éreztem, hogy megcsal. Apró jelekből tettem össze, hogy valószínűleg nem otthon töltötte az éjszakát, aztán rákérdeztem és mindent bevallott" - meséli a tabutv.hu riporterének Peller Mariann, aki eleve nagyon szereti megfigyelni az embertársait.

"Ha valaki, akit nagyon jól ismerek, csak kicsit másképp viselkedik vagy másképp tesz dolgokat, akkor már tudom, hogy valami van. Ez esetben a ruháját tette rossz helyre az illető. Elment bulizni, és azt mondta, hogy végül otthon aludt, de amikor mentem hozzá, akkor be volt ágyazva és arra volt rátéve az a ruha, amiben bulizni volt. Tehát logikátlanul viselkedett, és ebből raktam össze, hogy itt valami nem stimmel" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Peller Mariann, aki végül szakított a fiúval.

Mariann mindenkit megnyugtat: nem fulladt meg

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.