"Ötletem sincs, mit kevertem össze"

Videóval - Így rúg be Peller Mariann!

A szőke műsorvezető azon eszmézett, vajon mit is ivott legutóbbi berúgása során - Amikor a riporter borzadva kérdezte, hogy legalább tudja-e, milyen borba töltött kólát, azt válaszolta, ötlete sincs, mit kevert össze light kólával.

2009.10.22 17:15juj.hu

Peller Mariannal készített interjút a juj.hu, melyből kiderül: a műsorvezető leginkább Unicumot és boros kólát ivott legutóbbi berúgása során.

Amikor a riporter borzadva kérdezte, legalább tudja-e, milyen borba töltött kólát, azt válaszolta, hogy tudja, ez szörnyűség, de ötlete sincs, mit kevert össze light kólával.

Egy laza átkötés során hosszan elmerengett azon, hogy ő volt-e már gólyabálon, s végül rájött: nem volt.

A Színház- és Filmművészeti egyetemen volt mindössze egy rövid forgatás a tanulmányok legelején.

Újabb témaváltás során kiderült: Mariann egyre gyorsabban zuhanyozik reggelente.

Részleteket elárul a videóban!

Ki és miért kukkolná a szép műsorvezetőt? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.