Baleset érte a műsorvezetőt a nyaraláson

Peller Mariann először nem látta: vérben úszik a lába!

Nem sikerült a legjobban a Reggeli háziasszonyának pihenése - Mariann Siófokon bulizott, amikor baleset érte: kórházban kötött ki.

2009.08.05 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Cool délutáni műsorában a Reggeli háziasszonya, Peller Mariann volt a vendég, aki egy emlékezetes utazásról számolt be.

A műsorvezető idén dupla nyaralást iktatott be a menetrendjébe, első ízben pedig a barátnőivel vette a nyakába az országot.

Siófokon szálltak meg a három napos kiruccanás alatt, és természetesen egymást érték a bulik. Épp egy ilyen mulatással töltött este végén fordultak rosszra a dolgok: Mariannt baleset érte.

– Hazafelé vettem az irányt, valamikor hajnalban. Ilyen tájban sajnos már elég nagy a szemét az utcákon, a szórakozóhelyek közelében. Én papucsban voltam, és pont sikerült belelépnem egy törött sörösüvegbe.

A műsorvezető először észre sem vette a bajt, de pár lépés múlva nagy fájdalmai támadtak, ekkorra már vérben úszott a lába.

– Szerencsére a közelben sokan voltak, és azonnal ugrottak segíteni. Kaptam fertőtlenítőt és be is kötöztem.

Másnap azonban a kapott kezelés ellenére – a kórházba vezetett az első útja, ahol orvosi ellátásban és egy kellemetlen tetanusz injekcióban is részesült.

Mariann szerencsére megúszta ennyivel az esetet, és szerencsére nem vette el a kedvét a további, nyári kiruccanásoktól sem, rögtön a csajos, bulis utat követően Horvátországban is eltöltött néhány napot a kedvesével.

Miért álmodik Peller Mariann rózsaszín járókeretről?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.