Meghökkentő szakítás!

Peller Mariann: Ott csaltak meg, ahol elvesztettem az ártatlanságom

A csinos műsorvezető kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogyan is lehet őt meghódítani - De a múltban történt, kellemes és nem túl szép emlékeket egyaránt felidézte.

Képekben a csinos műsorvezető, Peller Mariann! képgaléria

2009.03.26 07:10ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az első szerelem még az óvodában történt, és tizenegy éves volt, amikor egy osztálytársa beleszeretett. "Jártak" is, ám Peller Mariann, akinek igazán nem jött be a srác, a második napon pofon vágta...A szőke lány mellé a suliban mindig a tipikus rosszfiúkat ültették, ő pedig általában beleszeretett padtársába.

Az első komoly szerelem 16 évesen toppant életébe, a 24 éves Brúnó személyében. Előtte egy másik sráccal próbálkozott Mariann, de sajnálja, mert így tőle kapta az első csókot. Az "igazit" azonban már Brúnótól. A románc két hónapig tartott.

Tizenkilenc évesen aztán összefutott a villamoson egy fiúval - 2 évig tartó szerelem lett belőle. Vele vesztette el ártatlanságát, de sajnos később a srác éppen abban az ágyban csalta meg őt mással. Mariann mégis úgy látja: sokat köszönhet ennek a kapcsolatnak.

A műsorvezető most is randizgat, de az igazi még nem jött el számára - az ismertség pedig nem könnyíti meg a dolgát. Mariann nem tagadja: őt "le kell vadászni", határozottnak lenni. Ha gyerekkori álmára gondol, három éven belül meg kéne ismernie leendő férjét. Két gyermekre vágyik - árulta el a Star magazinnak.

Peller Mariannról nemrég elterjedt, hogy már meg is találta a szerelmet, méghozzá "házon belül".

A Fogd a pénzt és fuss! sztárja és az Aktív műsorvezetője, Somogyi Zoltán ugyanis többek szerint remekül kijön és egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A szoros barátság azért is került a figyelem középpontjába, mert nem ugyanannak a csatornának dolgozik a két televíziós.

Somogyi a felvetésre nem titkolta, hogy valóban jó kapcsolatot ápol Mariannal, és sokat találkoztak mostanában, különösen a Juventus rádióban. Ez nyilvánvalóan okot adhat pletykára - vélekedett Zoltán.

A műsorvezető azt sem tagadta, hogy nagyon szimpatikus, kedves lánynak találja a szőke sztárt, aki mindenkihez barátságosan szól és ha kell, biztatja.

Peller Mariann hasonlóan jó véleménnyel van Somogyi Zoltánról.Nagyon kedvesnek tartja, a mosolya is elnyerte tetszését.

Az pedig különösen, hogy véleménye szerint a munkáját is nagyon hozzáértő módon végzi - szögezte le a szőkeség nemrég.

Zoltán a régimódi udvarlás híve, és elmondása szerint Mariann is szereti, ha meghódítják. Kezdésnek nem rossz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.