Peller Mariann nevető ráncai ellen küzd!

Botox-kezelésre szánja el magát az RTL Klub műsorvezetője?

Peller Mariann tervei szerint nagyjából 15 év múlva fogja igénybe venni a botox-kezelés, egyelőre még túl fiatal hozzá...ezt akkor döntötte el, mikor az öregedés elleni kezelésekről beszélgettek a Reggeli műsorában egy szakemberrel.

2009.07.01 08:00ma.hu

- "Kifejezetten nevetős az arcom, így egy idő után biztosan megjelennek rajta a barázdák. Közben megtudtam, hogy a botox-kezelés nem káros az egészségre, így szívesen kipróbálnám" - mesélte a szőke műsorvezető a Napi Ásznak.

Az elmúlt hetekben az is kiderült a szőke műsorvezetőről, hogy végre szerelmes! Bár Peller Mariannt már több férfival is hírbe hozták, most úgy tűnik igaz a hír…

A tévés láthatóan remek formában van, mindig mosolyog és vidámnak tűnik, állítólag mindez azért van, mert Mariann életébe beköszöntött a szerelem. -

A szerelem már rátalált, ám Mariann még mindig elégedetlen külsejével, ezért szinte egyfolytában fogyókúrázik, s bár leginkább saját magának szeretne megfelelni, ám nem hagyják érzéketlenül azok a nézői hozzászólások sem, amelyek szerint itt vagy ott kicsit teltebb, mint kellene.

A műsorvezető ruha nélküli fotókon addig nem is gondolkodik, amíg nem lesz teljesen elégedett alakjával.

- "Iszonyatosan zavarba lennék egy vetkőzős fotózáson, hiszen szégyenlős vagyok. Egyelőre el sem tudom képzelni. Amikorra pedig olyan formába hozom magam, amivel elégedett lehetnék, addigra minden megváltozik, gondolom az önbizalmam is megnő. Így nem zárkózom el most száz százalékosan még semmitől sem" - nyilatkozta Peller Mariann.

Vajon később szívesen levetkőzne Peller Mariann? Tudja meg itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.