Nem tagadják: sokat találkoznak!

Gyanús! Csak munkakapcsolat van Peller Mariann és Somogyi Zoli közt?

Újabb sztárpár van születőben? - Úgy hírlik, több van a barátságnál a csinos szőke Peller Mariann és Somogyi Zoltán között. Egyikük sem tagadja, hogy mostanság sokat találkoznak.

2009.03.09 13:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Munkatársi viszony vagy ennél több? - A Kiválasztott illetve a Fogd a pénzt és fuss! műsorvezetője állítólag egyre közelebb kerül egymáshoz. A kapcsolatra azért is figyeltek fel sokan, mert a két sztár más-más csatornának dolgozik.

A jelenleg az Aktív házigazdájaként látható Somogyi Zoli nem tagadja, hogy mostanában sokat találkozott Peller Mariannal, főleg a Juventus rádióban, ezért indulhatott el a pletyka. Zoli szerint Mariann nagyon kedves lány, akinek mindenkihez van egy jó szava. A szőke sztár szerint viszont Zoltán mosolya nagyon kedves, és profi módon végzi a munkáját - adta hírül a Blikk.

A szőkeség a Fogd a pénzt, és fuss! műsorvezetőjeként debütált a képernyőn, ám a játék nem tartott sokáig, így Mariannak más munka után kellett néznie.

A televízió nem akart megválni tőle, mivel tehetségét elismerik. Mariann jelenleg szingli, és mivel elmondása szerint régi elvek szerint nevelték, nem az a kezdeményező típus.

Somogyi Zoli nemrég szintén azt nyilatkozta egy lapban, hogy önmagát régimódi udvarlónak definiálná. Bár természetesen az ismertség számára is sok rajongót hozott, nem igazán csábul el a levelek hatására.

Zoltán azt is elárulta, hogy egy lányban elsőre nem az alakja, hanem a vonásai ragadják meg.

S bár ma már sok esetben a hölgyek kezdeményeznek, a sztárnak fontos, hogy ő hódítson meg egy nőt.

Nos, a két sztár elképzelései, legalábbis, ami az udvarlás folyamatát illeti, megegyeznek...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.