Titkos találkára ment a sztár

Peller Mariann élvezi, ha sikítani kell!

Peller Mariann titkos találkára ment - A műsorvezető egy hajóra érkezett, hogy találkozzon azzal az emberrel, aki felkészíti őt egy új és fontos munkára.

2009.08.25 06:45rtlbulvar.hu

Polgár László kung-fu mesterrel találkozott a közelmúltban Peller Mariann. Nem véletlenül kóstolt bele a keleti harcművészetek világába.

Egy új mesefilmben ugyanis egy különlegesen képzett FBI ügynököt szinkronizál, aki igencsak jártas a küzdősportokban.

- Ha a gyakorlatok nem is, egyvalami nagyon jól megy, az pedig a sikítás - árulta el a műsorvezető. Persze Mariannt egyáltalán nem kell félteni.

Ha meg kell védenie magát, vagy ki szeretne harcolni valamit, remekül tud küzdeni. Egyelőre csak szavakkal.

Ám elnézve őt gyakorlás közben, nem kizárt, hogy hamarosan új meggyőző eszközei lesznek.

- Nagyon jó volt! Én ezt úgy élvezem! Tényleg el fogok járni edzésekre. Egyrészt levezeti a feszültséget, mindenkinek járnia kéne kung-fuzni, komolyan mondom, másrészt meg annyira termeli az endorfint, hogy most nagyon jól érzem magam.

A titkos bevetés ezúttal nem a harctéren, hanem a szinkron stúdióban várta Mariannt, ahol kollégáival olyan tengerimalacoknak adta a hangját, akiknek feladatuk nem kisebb, mint a világ megmentése...

Miért álmodik Peller Mariann rózsaszín járókeretről?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.