"Nyáron voltam ilyen véres!"

Peller Mariann hullák közt ájuldozott

Peller Mariann gyűlöli a vért, rosszul lesz tőle - Nyáron durva baleset is érte, ám mindezek ellenére elment a Millenárisban megtekinthető CSI kiállításra.

2009.11.13 16:25juj.hu

Rosszul van a vér látványától a csinos szőke műsorvezető, Peller Mariann - Ezt a Millenárisban most is látható CSI kiállításon sikerült tőle megtudnia a juj.hu riporterének.

Mariann elmesélte, hogy ő legutóbb akkor volt ilyen véres, amikor üvegbe lépett a nyáron és az egész talpa kifordult.

Az RTL műsorvezetőnője ezután odafordult Tóth Gáborhoz, Budapest rendőrfőkapitányához és megkérdezte tőle: a magyar rendőrök is úgy helyszínelnek-e, mint a CSI hősei?

A főkapitány elmondta: nálunk más a munkamenet, itt a helyszínelők csak az alapokat végzik, de a sorozat egyébként teljesen valószerű.

Részleteket megtudhat a videóból!

Peller Mariann lefekvés előtt mindig megsimogatja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.