Hiába a pletyka, nincs férfi az életében

Mónika: Csak a gyerek miatt tartjuk a kapcsolatot

Erdélyi Mónikára a híresztelésekkel ellentétben nem talált rá az igazi szerelem, így egyedül neveli két gyermekét.

2009.12.02 14:30Kiskegyed - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Kilenc hónapja szakított kislánya édesapjával Erdélyi Mónika, de nem bánta meg, hogy így döntött.

„Heti két-három napot forgatok, a többit Olíviával töltöm. Olyankor intézem az ügyes-bajos dolgaimat is, és benézek az üzleteimbe.”

Olívia, a kisebbik lány mindig édesanyjával van. Imád autózni.

„Nagyon barátkozó, türelmes kislány - meséli Mónika. - Nem hisztizik, ha várakoznunk kell. Ha forgatok, amikor csak tud, az édesanyám vigyáz rá. Gondolkodtam, hogy beíratom bölcsődébe, de elutasítottak. Azt mondták, keressek neki magánbölcsődét, de azok elképesztően drágák. Arra jutottam, jobb is, ha a kicsi otthon marad.”

"Felesleges jópofizni”

Édesapja, Mukli Gyula általában kéthetente látja Olíviát.

„Gyuszinak rendszertelen az élete, előfordul, hogy közbejön valami munka, és akkor nem tud jönni a piciért. Nincs köztünk gyűlölködés, de csak a gyerek miatt tartjuk a kapcsolatot.”

Így van ez a nagyobbik lány, Viki édesapjával is.

„Azt vallom, ha véget ér egy kapcsolat, felesleges jópofizni egymással. Sajnos új szerelem nincs a láthatáron, pedig gyakran kérdezik, de nem tudok beszámolni új pasiról. Bár nem is tenném, mert nem tett jót a kapcsolataimnak, hogy nyitott könyv volt az életem.” - árulta el Erdélyi Mónika a Kiskegyedben.

Mónika, ha lenne, akkor is letagadná!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.