"Vagy talpig férfi, vagy senki!"

Erdélyi Mónika: Nem állok be a szenvedő nők sorába

Kiborították a kibeszélő-show csinos háziasszonyát a róla megjelent hírek - A pletykák szerint összeomlott, nem bírja férfi nélkül, visszavárja a párját - Erdélyi Mónika ezeket kikéri magának.

2009.07.23 09:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Bántották, mert két gyermekkel, egyedül kezdett új életet - Írtak róla olyat, hogy összeomlott, és visszavárja volt kedvesét.

Erdélyi Mónika
szerint mindez nem igaz. Senki se higgye, hogy könnyen hozta meg a döntését, de rengeteg rossz példát látott: sok nő szenved a kapcsolatában, mégsem mer kilépni. Szereti a munkáját, jól működik az élete egyedül, két lányával - véli Mónika, aki rengeteg segítséget kap édesanyjától is.

A sztár nem tagadja: hiányzik egy társ neki a mindennapokban. De nem a volt párját sírja vissza. Akkor kezd új kapcsolatba, ha úgy érzi, az építő, és előre viszi. Igazán erős férfira vágyik, olyanra, akire számíthat, aki mellett kicsit "kiengedhet". Most boldog a lányaival, közös programokat csinálnak, örül a nyári szünetnek, néha csak önmagára is jut ideje - árulta el Mónika a Meglepetés magazinban.

A kibeszélő-show háziasszonya nagy változások előtt is áll, hiszen hónapok óta tervezi, hogy eladja Pest környéki, jelenlegi házukat, és lányaival új otthont keres.

Az ok: 14 éves gyermeke, Viki túl messze van az iskolájától, mely az ország egyik legerősebb gimnáziuma.

Mónika a közelmúltban elmondta, olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy a házukra nem akad vevő, de ez nem igaz.

Csupán a mai helyzetben az emberek százszor is meggondolják, mit adnak el, mit vesznek meg. A sztár bízik abban, hogy hamarosan bekopogtat az ideális vevő is.

Mónika hetekkel korábban is kikérte magának, hogy "szerencsétlen hülyének" nézzék.

Nem tagadta, megviselte, hogy ő és párja, Mukli Gyula szakítottak, fel is szedett pár kilót, mert ha ez ember lelkileg kissé "megzuhan", általában nem figyel oda az étkezésére.

A páros a télen árulta el, hogy útjaik elválnak egymástól - ugyanis már egy ideje észrevették, hogy másfelé tartanak.

Közös gyermekük, Olívia alig két éve született meg. A zenész férfinak egyébként három volt kapcsolatából már négy gyermeke van, legutóbbi a Mónikától született kislány.

Erdélyi Mónika nagyon tud szeretni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.