Nem szingli a kibeszélőshow-sztár?

Új szerelme van Erdélyi Mónikának?

Nincs már egyedül a Mónika-show háziasszonya - A műsorvezető egyik kollégája arról számolt be, hogy Erdélyi Mónikának jelenleg egy nagy tisztelője udvarol.

2009.08.28 07:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem szingli már Erdélyi Mónika - A csinos műsorvezetőnek egy kollégája elmondása szerint egy hónapja új barátja van, egyelőre nagyon stabilnak, jónak tűnik a kapcsolat. A férfi civil és nem is szeretne szerepelni, de régóta nagy tisztelője Mónikának. A kolléga annyit árult el az udvarlóról, hogy jóképű és nagyon konszolidált a stílusa - adta hírül a Napi Ász.

A szép műsorvezető hónapok óta csak két lányára koncentrált a munkája mellett - a télen ugyanis véget ért kapcsolata korábbi párjával, a zenész Mukli Gyulával.

Mindkét fél megerősítette, hogy együttélésük utolsó másfél évében már komoly gondjaik voltak. Veszekedtek, álland viták tarkították mindennapjaikat.

Odáig azonban nem akartak eljutni, hogy a feszült otthoni hangulatnak Mónika nagylánya, a tizennégy éves Viki és közös kislányuk, a kétéves Olívia is kárát lássa.

Egymás ellen nem követtek el elmondásuk szerint semmilyen "főbenjáró bűnt", nem bántották, csalták meg egymást. De úgy érezték, hogy utuk másfelé tart...

Szakítása megviselte Mónikát, aki azonban mindvégig igyekezett erős maradni. Az inkább bántotta, hogy sokan megszólták, mert két gyermekkel, egyedül új életet mert kezdeni - immár másodjára.

Kijelentette, nem kell őt "szerencsétlen hülyének" beállítani, kikéri magának, hogy nem bírja férfi nélkül!

Leszögezte: noha persze, hiányzik neki a társ a mindennapokban, legközelebb csak akkor kezd kapcsolatba valakivel, ha az a szerelem építő, előre viszi, a párja pedig talpig férfi lesz!

Olyan, akire számíthat, aki mellett kicsit "kiengedhet", nem neki kell mindent a vállán vinnie. Lehet, hogy megtalálta a párját?

Legféltettebb titkát mutatta meg Erdélyi Mónika!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.