A táncosnő örökre elhagyja Magyarországot

Karsai Zita Dubaiban folytatja!

A szépséges táncosnő néhány nap múlva örökre elhagyja Magyarországot, de ő ezt egy cseppet sem bánja...

2009.09.17 06:10ma.hu

Karsai Zita bevallotta, nagyon sok gondja van az országgal, ezért nem bánja, hogy Dubai-ban folytatja.

Mint mondta, hiába tehetséges, mégsem kapott színházi munkát.

- "Hiába vagyok híres, hiába bizonyítok évek óta, egyszerűen nem tudtam színházban dolgozni. Nem hívnak, ha pedig én próbálkozom, akkor nincs státusz" - nyilatkozta a táncművész.

Karsai Zita elmondta, többek között ez az oka annak, hogy úgy döntött, párjával együtt ő is elhagyja az országot és Dubaiban folytatják életüket.

- "Nem akarok még tíz évig csak rendezvényeken táncolni. Ez engem nem elégít ki művészileg. Kint viszont vannak táncos ügynökségek és státusz is, így könnyebben fogok munkát találni, még akkor is, ha ott nem leszek "Karsai Zita"
- tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.