"Most én biztos nem megyek!"

Balázs Kláriékat is elérte a félelem...

A félelem elérte a Korda párost is - Az idei légi katasztrófák még azokat is elrettentették, akik rendszeresen szoktak repülni. Klárika félelme nem csak egy afféle sztárhóbort.

2009.07.24 17:00Tabu tv

Az örök páros Balázs Klári és Korda György állandó pörgésben él. A nyár csak a munkáról szól, koncertek és az elmaradhatatlan póker.

Kedd, szerda, csütörtök póker közvetítés, hétfő, péntek saját póker klub, a hétvége pedig a fellépéseké...

Tehát nyáron semmi pihenés, az csak télen jöhet szóba. Bár most fordult a kocka: Klári ugyanis iszonyatosan fél a repüléstől.

Pedig eddig sokszor élt a páros a légiközlekedés lehetőségével. Most a sorozatos katasztrófáknak köszönhetően elriadt a házaspár az utazástól.

Sőt, az énekesnő azt is kifejtette, mi az összefüggés a gazdasági válság és a repülőgép szerencsétlenségek között.

„Nem tudom, hogy szervizelik a gépeket, a nagyon jó szakembereket megtartják, nem tartják, szóval vannak fenntartásaim! Most én nem megyek.”
- szögezte le Balázs Klári a Tabu tv-nek.

Gyuri ugyan másként vélekedik, ha lesz valami jó ajánlat, akkor rábeszéli Klárit. Amint szóba jött annak a lehetősége, hogy állóhelyek is lesznek a járatokon, egyből nagy tiltakozás vette kezdetét az énekesnőnél.

„Most hogy ezt hallom, végképp nem ülök repülőre!” „Akkor most az a helyzet, hogy ha Florida idejön, nagyon jó lesz, de én oda most nem fogok menni nagyon hosszú ideig, lehet, hogy soha!” - döntötte el a Tabu tv-nek nyilatkozva a sztár.

Klári azt is elárulta, hogy mitől lesz egyre fiatalabb és szebb.

Állítólag, aki a harmatos fűben sétál, az megszépül. Ki tudja, lehet, hogy most ez lesz a legtrendibb szépségápolási trükk.

Korda Gyuri szerint sok negatív dolog történt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.