Kihalófélben vannak a szexis cicák...

Képek- Kihalás fenyegeti a Playboy-nyuszikat?

Kihalás fenyegeti a Playboy-nyuszikat. A floridai mocsári nyúl ugyanis már rég kihalt volna, ha Hugh Hefner, a nyuszis magazin alapító atyja nem támogatná őket hosszú évek óta. Számuk mára háromszáz példányra csökkent.

Dögös és ellenállhatatlan- Képekben Voksán Virág! képgaléria

2009.07.06 17:30ma.hu
Fotó: CKM

Hugh Hefner évek óta adományoz hatalmas pénzösszegeket a floridai mocsári nyulakért küzdő alapítványnak. A faj kizárólag Florida egyes részein él, megmaradása néhány fűfélétől függ: csak ezeket eszi, illetve ezekből készít fészket az utódainak.

A többi nyúlfajnál kisebb testű, rövid barna szőre van, ami a hasán szürkésfehérbe megy át. Ma háromszáz példányt számlálnak, ami jelentősen csökkenti a túlélés esélyét.- írja a Napi ász.

Voksán Virág szerint azonban mindez csak jó apropó arra, hogy saját magát és vállalatát reklámozza. A csinos playmate, aki személyesen is találkozott már Hefnerrel, nem hisz a magazin atyjának önzetlenségében.

- "Hefner körülbelül a vagyonának tíz százalékát fordítja jótékonysági célokra, ezt is csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét. Természetesen vannak olyan sztárok is, akik szívesen adományoznak. Egyébként egy kedves és aranyos embernek ismertem meg" - mesélte a Napi Ásznak a nyuszilány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.