"Kellemetlen lett volna, ha látja, mustrálom"

Voksán Virág nem tudott ellenállni Bárdosi fenekének!

A dögös playmate és lemezlovas nem szégyelli bevallani, érdekli az urak férfiassága - Voksán Virág ennek a minap szemmel látható jelét adta, de csak utólag ismeri be, azt is pironkodva.

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.05.21 09:30ma.hu - Fotó: djflower.eu

Voksán Virág maga is megtapasztalhatta a Kalandra fal! játékban használatos, tapadós versenyzőruhák jótékony vagy ártó hatását - A csinos lány társműsorvezetőként vett részt a vetélkedőben, s bizony nem bírta megállni, hogy a szemét legeltesse. Különösen Bárdosi Sanyi hátsó felén!

Általában a pasik fenekét veszi szemügyre, vallotta be Virág, aki hozzáteszi: a csinos külső ma már nem téveszti meg, sokkal fontosabb emberileg passzolni valakivel. A lemezlovas lány egyébként elárulta: jól érezte magát műsorvezetőként, és szívesen rábólintana egy saját showműsorra - adta hírül a Star magazin.

Voksán Virágnak határozott elképzelései vannak arról, milyen párt is képzel el maga mellé.

Mint elmondta, nem érdekli, mennyire tömött egy pasi pénztárcája. Ő megelégszik azzal, ha gyertyafényes vacsorával kényeztetik vagy elviszik moziba.

Ugyanakkor a jó szexet fontosnak tartja, melynek összhangban kell lenniük a belső tulajdonságokkal.

Virág nem rejtette véka alá, számára egy magyar átlag feletti, 4-5 centivel nagyobb hímvessző-méret az ideális.

A csinos playmate azt is bevallotta: nem túl nagy a tűréshatára. Ha sokáig nem gyakorolhatja az ágytornát, bajban van. Talán két hétig, ha kibírja szex nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.