A szexi DJ és az életmentő állítólag párt alkotnak

Voksán Virág új pasija Dávid, a vízimentő?

Nemrég felreppent a hír, miszerint a szépséges dj, Voksán Virág és Dávid - az ország legismertebb mellbimbóinak tulajdonosa - a Kalandra fal! forgatásai óta egy párt alkotnak.

Nem takargatja magát a nyuszilány! Képekben Virág! képgaléria

2009.05.18 14:35rtlbulvar.hu

Az álompár azonban csak a mesében létezik, Virág ugyanis a Cool stúdiójában megcáfolta a pletykát. Mint kiderült, ismét a bulvársajtó egy kitalációjáról van szó, melynek alapjául egy rövid beszélgetés szolgált. 

- " Semmi sem igaz az egészből. Dáviddal egy forgatási napon találkoztam, és akkor is csak két mondatot váltottunk. Talán éppen ezt fújták fel. "

Virág tehát nem változtatott azon elhatározásán, miszerint egy ideig nem keres párt, ráadásul beismerte, Dávid egyáltalán nem az esete, hiszen a mediterrán típusú pasikat kedveli. Ennek ellenére csípi a lusta vízimentőt, a röpke beszélgetés során egy kedves férfit ismerhetett meg a személyében. 

- " Ismétlem tehát, nem járunk. Nem volt se vacsora, se találka, se telefonszámcsere."
 
Ráadásul a forgatás óta csupán egyszer beszéltek, akkor éppen a megjelent álhírek miatt kereste meg Dávid telefonon, a párbeszéd pedig kizárólag egymás kérdőre vonásából állt, azt hitték ugyanis, hogy a másik fél nyilatkozott valami félreérthetőt az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.