"Nagyon sápadt volt, mintha beteg lenne"

Ki az apa? - Barátai szerint Voksán Virág terhes

Az első hetekben járhat, mert még nem látszik rajta semmi - állítja Voksán Virág egy közeli barátja, aki szerint a playmate gyermeket vár, és meg is akarja tartani a kicsit.

Izgató idomok: képekben a dögös Voksán Virág! képgaléria

2009.05.25 12:30ma.hu

Voksán Virág terhes - véli egy ismerőse, aki a nevét titokban szeretné tartani. Elmondta, először az tűnt fel neki, hogy a lány sápadt, mintha beteg lenne, később azonban többször rosszul lett. Olykor az ájulás szélén táncolt, majd kirohant a mosdóba.

Közeli barátja szerint nemcsak ő furcsállja a viselkedését, többen úgy gondolják, hogy babát vár. Ismerősei szerint jó anya lenne, de arról sejtelmük sincs, ki lehet az apa, tudomásuk szerint Virág több hónapja nem jár senkivel. Abban biztosak: Virág nem vetetné el a babát, abortuszellenes.

Voksán Virág nem erősítette meg a dolgot, de nem is cáfolta: rosszullétei okául azonban a vércukorszintjét említette - adta hírül a Blikk.

Voksán Virág párkapcsolatától valóban nem volt mostanság hangos a bulvársajtó.

Pár hónapja Kucsera Gáborral hozták hírbe a szépséget, amikor mindketten A sztárok a fejükre estek csapatát erősítették Afrikában.

Ám kiderült, barátságnál több nem volt a két fiatal között, noha egy romantikus vacsorát is eltöltöttek kettesben.

A jó viszony megmaradt, nemrég ugyanazon a divatbemutatón léptek fel: a playmate szabályosan letépte Gábor pólóját a kamerák kereszttüzében!

Virágot legutóbb a vízimentő Dáviddal hozták hírbe, akivel a Kalandra fal! forgatásán került össze a csinos DJ.

A lány azonban a Cool tv műsorában cáfolta, hogy közük lenne egymáshoz.

A pletyka alapjául egy rövid beszélgetés szolgált. Egyik forgatási napon váltottak egymással pár szót, Virág szerint talán ez lett felfújva.

A playmate elárulta, Dávid nem is az esete, noha nagyon kedves pasinak tartja. De inkább a mediterrán típusú férfiak jönnek be neki.

Voksán Virág egyébként ragaszkodott ahhoz, hogy egy ideig nem szeretne párt keresni.

Az igényeit illetően korábban úgy nyilatkozott: már nem számít neki a külső és az sem, mennyi pénze van az adott férfinak. Őt el lehet bűvölni egy vacsorával, egy kis mozizással is, árulta el Virág.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.