Czanik Balázs is feleség kereső műsort indítana!

A sztár Benkő Dánielt követné, és szárított teveürülékes ételt enne!

Czanik Balázs leginkább Benkő Dániel nyomdokaiba lépne, és ő is feleség kereső műsort indítana. A fitneszguru már a kritériumrendszert is felállította, amiről részletesen beszámolt az online sztártévé videójában.

2009.06.24 18:40ma.hu

A Benkő féle produkció Czanik nyaralása kapcsán került szóba, és hogy mi köze mindennek a szárított teveürüléknek, az a videóból kiderül! Benkő Dániel nemrég új műsort kapott az RTL Klubon, melyben nagy erőkkel keres feleséget magának.

Erre reagálva a fitneszguru elmondta, hogy ha ő ilyen lehetőséget kapna, mihez is kezdene.

- „Valószínűleg nekem is egy hasonló műsort kell indítanom. Nálam alapvető feltétel lenne, hogy mindenki jól főzzön, mosson, takarítson!”- meséli a Tabu Tv riporterének nevetve Czanik Balázs, aki nemsokára nyaralni indul!

- „Ha az ember nyaralni megy, akkor nem az az elsődleges cél, hogy szétedzze magát, illetve hogy nagyon sokat diétázzon. Gondoljunk csak bele, ha kimegyünk egy all inclusive ellátásra, akkor hiába mondom, hogy nem ehetsz mást, csak brokkolit, mert akkor szívinfarktust kapnánk, vagy egyszerűen leszúrnának az első este.”- mondta el a Tabu Tv-nek Czanik.

Balázs útja Egyiptomba vezet majd, ahol mindenféle extrém dolgot kipróbál a többiekkel, de vajon gasztronómiai téren is ennyire bevállalós?

- „Van kinn egy jellegzetes kenyérfajta, amit a szárított teveürüléken sütnek meg közvetlenül, amivel nagyon szívesen megkínálnálak, és persze én is meg fogom kóstolni.” - meséli a Tabu Tv riporterének Czanik Balázs, akinek innen is azt üzenjük, hogy vigyázzon magára a kinti ételekkel kapcsolatban, mindent mosson meg étkezés előtt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.