"Koton mindig legyen nálad!"

Benkő: Olyanokat mondok, amitől az anyjuk tiltja őket

Az ismert sztár a komolyság látszatát is szeretné elkerülni - Benkő Dániel úgy véli, míg a világhírű lant- és gitárművész szerepét játszotta, halálra volt ítélve. Most igazán jól érzi magát a bőrében!

2009.06.02 09:05

Saját festményei és fotói lógnak a falán, a legtöbbjük női nemi szervet ábrázol - A nappalit 113 tükör díszíti.

Benkő Dániel
szerint az élete csak most került a helyére. Úgy gondolja: míg a világhírű lant- és gitárművész szerepét játszotta, halálra volt ítélve. Nem tagadja, most páran elfordultak tőle, de nem érdekli. Azért kéne őt útálni, mert levetkőzött? Büszke rá, hogy 62 évesen úgy néz ki, ahogy - mondta el a Kiskegyednek.

Benkő Dániel véleménye szerint úgy kell élni, hogy igyál, egyél jókat, szeretkezz, táncolj, énekelj - ez az új szlogenje. Jár a luxus, a gyönyörűség, az ölelés. Újabban vegetáriánus lett, megszabadult pár kilótól, de jobban is érzi magát - számolt be a Kiskegyednek a lantművész.

Jógázik és fut, de nem titkolta: legjobb kondícióban a szex tartja. Nem árulja azonban el, kivel gyakorolja ezt a tevékenységet naponta. Nincs nőideálja, véli, hiszen minden hölgyben ott van a csoda.

Benkő Dániel a Kiskegyednek elmondta: gyönyörű nőkkel volt életében dolga. Felesége ugyan csak egy évig volt, de ma is tartják a kapcsolatot lányuk, a tizennyolc éves Dalma miatt.

A sztárnak van még egy lánygyermeke. Róla nem tud semmit. Vivien egy röpke párizsi kalandból született, édesanyjával a liftben estek egymásnak - árulta el a lapnak Benkő.

Huszonhat évesen a lantművész együtt élt a tizennyolc esztendős Pitti Katalinnal - két évig. Benkő Dániel szerint Katalin fantasztikus lány volt és nagyon erotikus, főleg, amikor spárgázott vékony testével. A lantművész egyébként akár meg is nősülne újra - írja a Kiskegyed.

A lapnak a sztár elmondta: úgy véli, rettenetes élete volt, ám ezt magának csinálta. Rosszban volt emberekkel, a szomszédai vagy ötvenszer feljelentették.

A rendőrséget is kihívták rá, ha gitározni kezdett. Ma viszont már együtt borozgatnak!

Benkő Dániel szerint most kezdett csak igazán élni. Mellette mindenki halni készül, ezért szükség van rá, hogy megmondja: az csak megkeseríti az embert, ha mások életébe avatkozik - vélekedett a Kiskegyedben a sztár.

Benkő Dániel nagyon jó kapcsolatban van Dalma lányával - az ő szexuális életét azonban nem beszélik meg. A lantművész csak annyit mond, koton mindig legyen nálad, ne kapj el semmit.

A tizennyolc éves lány nagyon jól zongorázik és most a gitárral ismerkedik. Szépen táncol, énekel és színészkedik is.

A művész nem titkolja: Dalma osztálytársai nagyon érdeklődnek az édesapja iránt, hiszen Benkő olyan dolgokat mond nekik, amitől az anyjuk eltiltja őket. Ma azonban már a szülőkkel is remek a viszonya - árulta el Benkő Dániel a Kiskegyedben.

Utálta az édesanyja Benkő Dánielt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.