A fittnes guru nagyon meglepődött a felkérésen!

Czanik Balázs Egyiptomba viszi a fogyni vágyókat!

A tíz hétig tartó ingyenes aerobik turné meghozta Czanik Balázsnak a sikert! A fiatal sportrajongók annyira belejöttek a mozgásba, hogy megszerveztek egy Egyiptomi kirándulást a Capoera nagykövetének.

Képekben Czanik Balázs egy aerobik órán! képgaléria

2009.05.19 16:30ma.hu

A fittnes guru nagyon meglepődött, amikor valamelyik nap megcsörrent a telefonja és egy utazási irodától keresték! 

– " Épp otthon voltam, amikor egy kedves női hang a Best Reisen utazási irodától felhívott, hogy szeretnének indítani egy aerobik tábor Egyiptomba, mert már többen is befizettek! Mondom, ha már ekkora az érdeklődés rá, akkor csináljuk meg!"-  nevetett Czanik, aki elmondása szerint ezer éve nem volt nyaralni sehol.
 
– " Azóta persze már sokkal jobban képben vagyok a táborral kapcsolatban, gyönyörű 4 csillagos szállodában leszünk, teljes ellátással a tenger part mellett, és ígérem, naponta többször megizzasztok mindenkit. Balázs táborában már csak csupán 60 férőhely van, amit a Best Reisen május 28.-ig tart fenn a fittnes guru privát táborának. Az utazási iroda neve elhallgatását kérő képviselője szerint naponta érkeznek csoportok, hogy jelentkezzenek az utazásra, úgy hogy aki tényleg fogyni szeretne, az minél előbb foglalja le a helyét, mert lemarad. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.