Tombol a vizes-pólós aerobik!

A legújabb aerobik őrület: vizespóló-verseny Czanik módra

Czanik Balázs "Mozdulj rá!" ingyenes tornasorozatának, november 4-iki esti fél 7-es edzésén új őrület jött divatba, mondhatni új mozgásformát honosított meg a sztáredző.

2008.11.12 09:34ma.hu

Bali ingyenes tornáján vizespóló-versenyt hirdetett a résztvevő hölgyek között. „Mozdulj rá!” LEGlány kerestetett, aki a LEG… vizesebb, sportosabb, szexisebb, sugárzóbb jelenség volt két rúgás között. A vizes-póló feelinget a csorgó verejték mellett, a sztárvendég és a zsűri – Tóth Tibi a Hooligans együttesből, Együd Péter a Kompava magyarországi képviselője és Czanik Bali - tagjai szolgáltatták, jó néhány flakon Oximix víz kifröcskölésével a lányokra.

Az edzés végén a zsűri kiválasztotta a „Mozdulj rá!” LEGlányt – Nagy Orsi (22) -, aki ajándékcsomagot kapott, benne egyedi Capoeira Aerobik sportruhával, egy Kompava termékkel és egy Czanik DVD-vel. "Nagyon élveztem az edzést, bár eléggé kemény volt. Ez a kis vizes akció kifejezetten felfrissített. Jó mulatság volt, boldog vagyok, hogy én nyertem." – mondta a nyertes lány.

A vizes-póló móka annyira jól sikerült és jó hangulatot teremtett az edzésen, hogy jövő hét kedden megismétlik a szervezők, csak akkor LEGfiú kerestetik; azaz a pasik lesznek a célpontok.

A hölgy sztárvendégek, pedig Judy a Groovehouse énekesnője és Papp Lili (Miss Balaton 2008) lesz. (Bővebb infó: www.balazsfitness.hu)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.