A sport guru bilincsben végezte!

Czanikot letartoztatták? Vagy Becsajozott?

Ismét hangos volt a hétvégi tunning show a capoera aerobik magyar nagykövetétől! Czanik Balázs most kivételesen nem Danny Blue-val akarta szilánkosra törni öklét, és mérges kígyóktól is mentes volt a környék nem úgy, mint legutóbbi fittnes óráján.

2009.04.17 14:30ma.hu

Czanik úr úgy tűnik nem bírja ki, hogy ne okozzon feltűnést, akárhol megjelenik ott vagy épp a szíve áll meg, vagy valami galibába keveredik. Kis hazánk nagy aerobikosa imádja az autókat, ő maga is egy kifejezetten drága sport kocsi büszke tulajdonosa.
 
Olyannyira megszállottja a nagykerűeknek, hogy nem bírja megállni, hogy ne üljön bele az épp aktuális kiválasztottjába.
 
– " Épp a tunnig show-n sétáltam, amikor megláttam álmaim kocsiját. Bár kordonnal volt elzárva a verda, engem ez nem nagyon érdekelt, és átmásztam." – osztotta meg velünk Balázs miközben egy szőke lány bilincset kattintott mindkét kacsójára. 

Arra kérdésre, hogy miért kellet elrabosítani Balázst a nevét elhallgató hölgy elég szűkszavúan válaszolt.
 
– " A főnököm kérésére eredtem Balázs után, hogy szóljak neki a tilosban járkál, de annyira jót beszélgettünk, hogy gondoltam nem engedem tovább! Viccből még meg is bilincseltem. "

Hogy Czaniknak mennyire volt ínyére ez a kis pajzán segédeszköz az egyértelműen tükröződött mosolygó arcán, lehet friss ismeretségnek folytatása is lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.