Üvegcserepek állták a sztár útját!

Durva - Nem sokon múlt Czanik Balázs jobb keze!

Nem sokon múlt a napokban, hogy a Testnevelési Egyetemről a Sport kórházba szállítsák át Czanik Balázst. Az ismert fitneszedző ugyanis törött üvegcserepeken akarta megmutatni ki a legény a gáton.

2009.02.27 06:45ma.hu/ Esti Frizbi

A Capoera Aerobik magyar nagykövete nem a dühét akarta levezetni a már életveszélyesnek mondható üvegszilánkokon, csupán Danny Blue áldozata lett.

– Kedd esténként ingyenes aerobik órát tartunk a fiataloknak a „Mozdulj rá” program keretében, amire szerettem volna egy sztár vendéget is hívni! Az első alkalomnál Danny Blue-ra a „A Kiválasztott” című műsor nyertesére esett választásunk - nyilatkozta Czanik Balázs.

Aki a mai napig nem szívesen emlékszik vissza a történtekre!

- Megmondom őszintén nagyon meglepődtem! Arról volt szó, hogy Danny beáll egy órát tornázni, de váratlanul a színpadon átvette a szót, és egy előre meg nem beszélt trükköt akart bemutatni rajtam! Négy látszólag üresnek tűnő papírdobozt hozatott az asszisztensével, majd azt kérte találjam ki, melyikbe van elrejtve egy üveg és fémszilánkokkal felragasztott falap.

Egy szemtanú beszámolója szerint Balázsnak ököllel, teljes erővel kellett beleütnie a dobozokba, anélkül, hogy sejtése lett volna, hol lehetnek a szilánkok!

Danny Blue a történtekre így emlékszik:

- Valóban megleptem Balázst, hisz ő azt hitte, csak tornázni fogunk! Amikor a szervezők felkértek arra gondoltam ne csak fizikailag, hanem mentálisan is aerobikozzunk! A gondoltatom segítségével irányítottam Balázs öklét, így nem történhetett semmi baja!
- nyilatkozta az mentalista.

A mutatvány végül baleset nélkül végződött, de szervezők ígérik keddenként nem csak az aerobikozókat izzasztják meg, hanem Czanik Balázst is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.