A Tanár Úr nem szereti a felhajtást!

Havas Henrik: 60 évesnek lenni szar!

A nagy megmondót családja verte át! Havas nem szerette volna, ha megünnepli őt a családja, inkább utazást szervezett a születésnapjára, mert szerinte 60 évesnek lenni szar.

2009.06.23 17:30ma.hu

Ennek ellenére mégis kicselezték, és még az utazása előtt egy szupertitkos party-ra csalták őt, ahol számára legkedvesebb barátai köszönthették. Az eseményre kizárólag a Tabu Tv kameráit engedték be.

- „Én tényleg nem akartam ezt az egészet, nem szeretem a felhajtást. A lányommal egy hét eltéréssel van a születésnapunk, én annyit tudtam, hogy az Ő partyjára jövök, bár eleinte el sem akartam jönni, és a feleségem is úgy könyörgött, hogy a póló helyett vegyek inkább egy inget.”- meséli a friss születésnapos Havas Henrik, aki hozzáteszi: annak idején az esküvőjére sem szervezett nagy felhajtást, még ajándékokat sem kért.

Havas teljesen elfeledkezett a délutáni elfoglaltságról, csak azt látta, hogy neje öltözködik.

- „Amikor a fiam hozott a jét lányunokámmal az autóban, akkor láttam a sok fehér asztalt, nem is értettem. Bejöttem, és mindenki itt volt! Nekem ez nem kedvemre való ránézésre, aztán most hogy itt vagyok, örülök.” - mondta el a Tabu Tv riporterének Havas Henrik.

Mint az online sztártévé megtudta, majdnem fényderült a titkos bulira, hiszen mint Henrik ismerősei utóbb bevallották, mindegyikük meg akarta vele osztani a titkot, valamiért végül mégsem tették.

Havas Henrik mindenkitől csak annyit kért: nehogy bácsizni merjék ezután!

Tudja meg miért váltott csatornát Havas Henrik?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.