"Nem vagyok homoszexuális!"

Kammerer: Havas Henrik egy szenilis bácsi!

Az élsportoló kemény edzéseinek és versenyeinek se vége se hossza, Kammerer Zoltán idegeit azonban most egészen más borzolja: expárja, Molnár Anikó róla is beszél a könyvében, a szerző Havas Henrik pedig látens homoszexuálisnak titulálta a lány volt kedveseit.

2009.05.07 08:35Fotó: sportplanet.hu

Molnár Anikó úgy határozott, nyilvánosság elé tárja magánéletét, melynek a múltban Kammerer Zoltán is része volt. A kötet szerzője, Havas Henrik kommentálta is a lánytól hallott történeteket. Szerinte Anikó volt párjai lúzerek és látens homoszexuálisok.

A sportolónál ez kiverte a biztosítékot - Kammerer Zoltán elmondta: véleménye szerint Havas egy szenilis bácsi! - mondta el a Hot! magazinnak a kajakos.

Ő sokkal értékesebbnek tartja a riportert annál, amit most csinál - vallotta be a lapban. Zoltán elmondta, személyesen ismerik egymást, Kisorosziban ugyanis egymással szemben laktak, de lehet, Havas erre nem emlékszik.

Gyakran látta a a riportert ott, sőt, egy alkalommal, tizenöt évesen a nagyapja temetése után betértek egy kocsmába, ahol Havas is ott ült egy kávé és unicum mellett. Felnézett rá - árulta el Kammerer, aki sajnálja, hogy Havas Henriknek "ilyesmiből" kell élnie - mondta a Hot! magazinban Zoltán.

Elárulta, Anikót már kevésbé sajnálja, hiszen sosem volt sok pénze. De azért drukkol neki, hogy jól fogyjon a könyve. Egy dolgot nem ért: miért másokról ír, ha róla szól ez a könyv, magában talán nem elég érdekes? - teszi fel a kérdést Kammerer.

A sportolónak nehéz összeszámolnia, mennyi időt töltött együtt Anikóval - véleménye szerint nettó három, bruttó hat hetet. Zoltán állítja: a lány jó fej, de nem biztos, hogy minden körülmények között hátat lehet fordítani neki. Elmondása szerint hetente két-háromszor találkoztak és ha együtt aludtak, sosem mondott csődöt! - adta hírül a Hot! magazin.

A férfiasságára utaló megjegyzéseket Kammerer Zoltán a lapban kikéri magának: ő nem homoszexuális! Úgy véli, ő előre tájékoztatta Anikót arról, hogy az edzései miatt lesz időszak, amikor keveset lehetnek együtt. Amikor sokasodtak az elfoglaltságai, hamar szakítottak...

A kajakos úgy érzi, kapcsolatai főleg az edzések, edzőtáborok miatt mentek tönkre - azok ugyanis olykor több száz kilométerre vannak a lakhelyétől.

Állítása szerint a fia édesanyjával is ezért hűlt ki a kapcsolatuk, és nehezen viselte, hogy szinte mindenről lemaradt, ami a gyermekével történt...Bántja, hogy nem tudott elég időt fordítani a családjára - vallotta be a Hot! magazinban.

Azt viszont nem bánja, hogy ezt a sportot választotta. Kammerer Zoltán megfogadta, hogy a 2012-es olimpia után "háztartásbeli" lesz.

Nem szeretne a kajakozástól végleg elszakadni, de a civil életét is szeretné rendezni, és több gyermeket is szeretne. Kipróbálná magát egész más munkakörben, akár kukás is lenne, vagy fatelepen dolgozna - árulta el a Hot!-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.