Mónikától vár segítséget a volt villalakó

Molnár Anikó anyja: A lányom hiszékeny és naiv

Fűvel-fával összeboronálják, a dolog mostanra felemészti az egyébként is pánikbetegséggel küzdő Molnár Anikót - A lány és édesanyja Erdélyi Mónika műsorában vázolta fel a problémákat!

2009.04.23 08:15ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Nyilvánosság előtt védi meg a lányát Molnár Anikó édesanyja a ma esti Mónika show-ban - Az asszony szerint csúnyán kihasználják lánya őszinteségét. Amikor dícsérték a lapokban, mindenki kedvelte, de ha valami rosszat írtak róla, útálni kezdték. Anikó nagyon hiszékeny és naiv.

Az is gond lehet, hogy több híres férfival járt, féltékenyek rá az emberek - vélte az édesanya. Anikó bevallja: naivnak érzi magát, ha valaki azt mondja neki, szeretlek, azonnal a nyakába ugrik. Másrészt túl őszintén nyilatkozik magáról - elmondja, ha rosszul van. Pánikbetegségéhez hozzájárultak a körülötte zajló botrányok és a férfiak hozzáállása is - adta hírül a Napi Ász.

Az egykori villalakó hosszú ideje keresi a párját - Elmondása szerint olyan férfira vágyik, aki megőrül érte - nem retten meg az érzésektől, harcol a nőért. Anikó beismerte: ma már a külső sem igazán érdekli.

A sztár Havas Henrik közreműködésével köteteben örökítette meg az elmúlt évek vidám és kevésbé boldog időszakait.

A riporter ezzel kapcsolatban nem tagadta, véleménye szerint Anikó legtöbb volt pasija "látens homoszexuális". Egyszerűen nem fér a fejébe, hogy foghatott ki a csinos lány ilyen "lúzereket".

Véleménye szerint hihetetlen precizitással válogatja ki a hasonló típusokat... Ráadásul olyan meghökkentő dolgokat vállalt be egy-egy férfiért, hogy nem biztos, ezt más nő megcsinálná.

A Tanár úr azt sem rejtette véka alá, szerinte Anikó szexuális élete olyan sivár, hogy már azon gondolkodott, neki kéne feldobnia - viccelődött.

Mivel Anikó volt párjai között sok az ismert ember - az egykori neves szeretők sorra perrel fenyegetőznek a kötet miatt.

Az egykori villalakó szerint tőle távol áll a bosszú - elismeri azt is, hogy volt kapcsolataiban ő is hibázott. Ugyanakkor exei helyében inkább tanulna a hibákból és belenézne a tükörbe; ő is így tett - nyilatkozta nemrég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.