Nem kíméli magát!

Molnár Anikó vallomása: édesanyjának kell a pénz!

Molnár Anikó nem kíméli magát. Az egykori valóságshow szereplő nem csak egykori párjait kritizálja, saját maga elé is tükröt tart. A barna szépség bevallotta, ő is nagy hibákat követett el kapcsolataiban.

2009.03.28 18:39bulvaros.hu

Mióta kiderült, hogy Havas Henrik legújabb könyvében Molnár Anikó magánéleti szennyesét teregeti ki, az egykori neves szeretők sorra perrel fenyegetőznek. Az egykori villalakó nem érti a történteket, de elismeri, hogy volt kapcsolataiban ő is hibázott.

- A bosszú nagyon távol áll tőlem. Ezeknek a férfiaknak a helyében én inkább tanulnék a hibáimból, és belenéznék a tükörbe. Én is ezt tettem. Tudom, hogy hajlamos vagyok arra, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzam fel a másikat, amikkel valójában nem is rendelkezik. Ezek az elképzelt jellemvonások visznek engem félre - mondta a Tabu Tv riporterének Molnár Anikó.

Havas Henrik új könyvének főszereplője nem csak a perek, de a hiteltartozásai miatt is aggódhat. Anikó beismerte, anyagi okai is vannak annak, hogy elvállalta a Tanár Úr felkérését.

- Nem tudtam nemet mondani erre a könyvre, már csak Havas Henrik miatt sem, de nem tagadom anyagi okaim is voltak. Engem is nyomasztanak a hitelek, ráadásul a nyugdíjas édesanyámmal élek együtt, akit segíteni szeretnék - vallotta be őszintén munkatársunknak Anikó.

A volt valóságshow hős úgy érzi joga van beszélni magánéltéről, pláne ha volt szerelmeit nem név szerint említi a készülő könyvben. Véleménye szerint senkinek sincs oka a sértődésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.