Koncert a Nőstény álom című lemezzel!

Für Anikó lép fel az AKKU-ban!

Für Anikót - számos színházi és filmszerep után - most másik oldaláról ismerheti meg a közönség: 2006 szeptemberében Nőstény álom címmel megjelentette első szólóalbumát.

2009.03.12 20:30ma.hu

Március 17-én, este nyolc órától Für Anikó lép fel az AKKU-ban a Nőstény álom című lemezével. Ez a CD, amelynek zenéjét Jamie Winchester és Hrutka Róbert jegyzi, szövegeit pedig Bereményi Géza írta, nem szokványos lemez, inkább egyfajta önvallomás.

Für Anikó így nyilatkozott róla:
 
- "Személyes hangvételű anyag; benne vannak ők a zenével, a költészettel, én hozzáadom azt, ami én vagyok. Nem véletlen a közös munka. Bereményi régi barátunk, dolgoztunk már együtt, és Robival is baráti szálakon keresztül ismerkedtem meg. Büszkeséggel tölt el, hogy igent mondott, sőt úgy tűnik, hogy kettejük együttműködése túlmutat az én lemezemen. Géza szövegei inkább versek, költészet a javából, remekül illeszkednek Robi lendületes, összetéveszthetetlenül eredeti zenéjéhez".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.