Ikonok között a Tankcsapda

Für Anikó és Roy és Ádám is Tankcsapdát énekel az MTV Icon koncerten

Augusztus 2-án véget ér az idei nyár egyik legizgalmasabb és legegyedibb koncertsorozata, az MTV Icon, amely jövő hétvégén, Siófokon a Tankcsapdával zárul.

2008.07.23 19:00ma.hu

Lukács Laciék hivatalosan is ikonok lettek. A Tankcsapda a harmadik zenekar – a Neoton és az LGT mellett – akiknek dalait ismert és kevésbé ismert előadók éneklik majd augusztus 2-án, a siófoki Coke Clubon

Lukácsék már találgatják, vajon ki hogyan adja majd elő a nótákat. Az LGT-vel és a Neotonnal ellentétben a Tankcsapda ma is alkotó és koncertező zenekar, ezért talán nehezebb hozzányúlni egy-egy dalukhoz, hiszen azokat a közönség hétről hétre hallhatja eredetiben is a zenekartól. 

Lukácsék ezzel együtt szívesen fogadták az MTV kezdeményezését, amelynek keretein belül ikonokká avanzsáltak. “Ismerjük a külföldi verziót, így örülünk a hazai kezdeményezésnek. Az elején többször feltettük magunknak a kérdést, vajon miért pont a Tankcsapda került kiválasztásra, ezen azonban hamar túltettük magunkat!” – nevetett a frontember.
 
Laciék nem gondolkodtak sokat, mit válaszoljanak az MTV megkeresésére. Habár általában a felkéréseket a zenekar három tagja átbeszéli, és sohasem mondanak egyből igent, most, ismerve az MTV Icon külföldi verzióját, és a szervezőket, könnyebb volt a döntés. A végeredmény pedig ismert… És hogy kitől várják a legnagyobb durranást a Tankcsapda tagjai? 

“Nagyon kíváncsiak vagyunk, a turnébuszban is jókat derülünk azon, hogy vajon milyen lesz ez meg az a nóta. Kiemelni nem akarok senkit, hiszen a zenekarok, akik bevállalták a dalainkat, a magunk műfajában is egyedülállóak és különlegesek. Szerintem – így látva egy-két promót – nagyon érdekes megoldások születnek, születtek!” 

Lukács hosszas unszolás után elárulta, hogy mindenkire nagyon kíváncsi, a Neck Sprain és a Watch my Dying zenekarok produkciójára különösen, hiszen ők stílusban közel állnak a Tankcsapdához

A Tankcsapda dalait augusztus 2-án, szombaton hallhatja majd a közönség Siófokon, a Coke Club színpadán. Fellépőként ugyan nem, de nézőként természetesen jelen lesznek a Tankcsapda tagjai, és a zenekar teljes stábja is. 

Fellépők: KFT, Roy és Ádám Trió, Für Anikó, Watch My Dying ,Ladánybene 27, Péterfy Bori and Love Band, Zanzibár, Harcsa Veronika, Csík zenekar feat. Lovasi András, Neck Sprain, Brains és Sub Bass Monster.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.