Letiltották a volt villalakót

Molnár Anikó és Hajdú Péter színvonaltalan volt?

Nem kerülhet adásba az egykori villalakó és Hajdú Péter látogatása Joshi Bharatnál - Állítólag azért, mert a társalgás túlságosan a Molnár Anikóról szóló könyv köré összpontosult. A TV2 szerint azonban az anyag volt színvonaltalan.

Hoppá! Orosz Barbi és Molnár Anikó egy chippendale fiúval! képgaléria

2009.04.09 07:42ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Megdöbbenésére a médiából értesült Molnár Anikó arról, hogy nem kerülhet adásba Joshi Bharat-nál tett közös látogatása Hajdú Péterrel. Ennek ellenére máskor is elmegy a TV bármely műsorába, ha hívják, mint mondta, kap felkéréseket, nem kell érte aggódni.

Anikó a róla készülő kötet kapcsán szerepelt Joshinál, mert beharangozta: lerántja a leplet több volt kedveséről is a könyvében. Hajdú Péter ezt ízléstelennek tartotta - ezért hívták meg mindkettőjüket. Magyar Rita, a TV2 szóvivője a TV24-nek elmondta, az anyag nem kerül adásba, mert nem éri el meglátásuk szerint a műsortól megszokott színvonalat.

A két szereplő közt nem volt hangos vita, Anikó szerint színvonaltalan sem volt a társalgás, ő kifejezetten élvezte. Nekik azt mondták a TV2-nél: túlzott "reklámszaga" miatt nem adják adásba a beszélgetést, nem kockáztatnának még egy ORTT-büntetést - adta hírül a Napi Ász.

Molnár Anikó önéletrajzi kötete Havas Henrik segítségével készül - a riporter korábban Kelemen Annáról is írt könyvet, mely nagy sikerrel fogyott.

Az egykori valóságshow-sztár beszámol a kötetben volt szerelmeiről is, akik közül nem egy hazai híresség. Akadt, aki már meg is fenyegette Anikót, ha kitálal, kompromittáló képeket ad közre róla - a volt villalakó szerint azonban ilyen fotók nem léteznek.

A sztár ugyanakkor nemrég kifejtette, elismeri, hogy maga is hibázott kapcsolataiban - nemcsak az expárjait kritizálja. Elmondása szerint a férfiak helyében tanulna a hibákból.

Ő is hajlamos azonban arra, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzon fel másokat, melyekkel azok valójában nem rendelkeznek.

Molnár Anikó ugyanakkor felháborodottan reagált a híresztelésre, miszerint Havas Henrik tartaná el azáltal, hogy segítő kezet nyújtott neki a könyv megírásában.

A sztár nem tagadja, anyagi okai is vannak a dolognak, hogy igent mondott a kötetre - de nemrég elárulta, sajnos adósságai rendezéséhez még akkor sem elég a pénz, ha nagy példányszámban fogy majd a története.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.