Visszamenne Dominikára Gesztesi neje!

Liptai Claudia: Hazajöttem negatív és nyünnyögő embertársaimhoz

A csinos műsorvezető sajnálja, hogy vissza kellett jönnie Magyarországra - Sok mosolygós embert hagyott maga mögött Dominikán, meglátása szerint itthon negatívak az emberek.

2009.05.19 07:08ma.hu - Fotó: tv2.hu

Liptai Claudia szívesen visszamenne Dominikára - Mint mondja, csupa mosoly embert hagyott ott és hazajött a sok, negatív és nyünnyögő embertársához Budapestre. Szerinte picit jobban kéne élveznünk az életet, bármilyen válság is van. Odakint sokkal szegényebb emberek boldogabbak - vélekedik.

Évezredek óta ugyanannak tudunk örülni: szeretünk enni, aludni, bulizni, szexelni, olvasni, színházba járni. Neki minden örömet okoz, úgy véli, megpróbál élvezni mindent, ami van. Claudia számára egyébként most a legfontosabb a kislánya, akit a kiszemelt óvodába szeretne beíratni - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia április közepén utazott el Dominikára női társaságban: vitte kislányát Pankát, az édesanyját és a barátnőjét is.

Férjét, Gesztesi Károlyt azonban nem - a sármos színész éppen akkor maradt egyedül, amikor a negyvenhatodik születésnapját ünnepelte.

Meglepő volt Claudia elutazása, hiszen az azt megelőző időszakban már arról szóltak a hírek, hogy rendeződni látszik a csinos műsorvezető és férje kapcsolata.

Liptai mosolygósan tért haza a vakációról - férje nem ment ki elé a reptérre, újságírók azonban várták. Kipihentnek, jókedvűnek látszott, és a kérdésekre is készségesen válaszolt.

Elmondta, hogy csodásan érezte magát, teljesen ellazult, mintha egy másik dimenzióba került volna. Nem is foglalkoztatták az itthoni hírek.

Csakhogy amikor az egyik bulvárlap munkatársa hazáig szerette volna kísérni Liptait, a taxi megállt a barátnője háza előtt, Claudia pedig kiszállt és nekirontott az újságíróknak, azt kiabálva, takarodjanak onnan!

A pletykák szerint egyébként a sztár azért is távozott ebben az időben Dominikára, mert párja, Gesztesi Károly előző felesége éppen akkoriban szülte meg kisfiát, Áront.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy az exfeleség még mindig szereti Gesztesit, ráadásul az asszony édesapja azt nyilatkozta, hogy nem tudja ő sem, ki a baba apja.

Liptai Claudiával kapcsolatban pedig olyan pletykák keltek szárnyra hazatérése után, hogy Dominikán azzal a külföldi producerrel is találkozott, akivel még A Sztárok a fejükre estek afrikai forgatásán ismerkedett meg és állítólag csak úgy forrt köztük a levegő...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.