Veszélyben a vörös démon helye?

Hoppá! Liptai Claudiának huszonegy éves riválisa akadt?

Ma este tűnik fel a képernyőn az a fiatal lány, aki lehengerlő személyiségével a műsorkészítőket és a közönséget is ujja köré csavarta - Az Áll az alkuban szereplő Annamari többek szerint Liptai Claudia riválisa is lehet.

2009.05.04 07:18ma.hu - Fotó: tv2.hu

Nagy jövőt jósolnak a szórakoztató iparban az újrainduló Áll az alku játékban feltűnő fiatal lánynak, Annamarinak - A huszonegy éves hölgy színinövendék, aki a műsorban valósággal elbűvölte személyiségével a készítőket és a közönséget - A hírek szerint ráadásul Annamari nagyon hasonlít Liptai Claudia egykori imázsára.

A lány és volt párja egyébként már A Széfben is feltűnt. Az Áll az alkuban egyébként most Kovács Áron vette át Gundel-Takács Gábor helyét. Egy stábtag szerint Annamari igazi képernyős személyiség, keveseknek adatik meg ilyen kisugárzás. Állítólag humora is hasonló Liptaiéhoz. Vajon most bukkant fel Claudia riválisa? - teszi fel a kérdést a Napi Ász.

Liptai Claudia jelenleg a Mr. és Mrs. című sztárpár-show-ban csillogtatja meg tehetségét, Till Attila oldalán. Korábban jelentkezett saját beszélgetős műsorral is.

Nemrég Erdélyi Mónika kapcsán került kissé kellemetlen szituációba, amikor a sztárpárshow felvételén Torgyán József véletlenül Mónikának szólította őt.

Claudia úgy reagált erre: "Hát igen. Vannak a lefutóban levő műsorok", és hozzátette: "rendben, legyek az."

Erdélyi Mónikát védve az RTL Klub sajtósa minderre annyit mondott, Claudiának nyilván nehéz lehet elviselni az "örök második helyezést". Miután távozott az RTL-től a TV2-höz, mondta, alig két hónap alatt minden műsora kifulladt.

Míg azonban a képernyőn Liptai Claudia mosolyog, magánélete nem a legkiegyensúlyozottabbnak tűnik. Férjével, Gesztesi Károllyal a szakítás mellett döntöttek, a színész szerint már lezárták, amit le kellett.

Claudia múlt héten tért haza kéthetes nyaralásáról, Dominikáról, ahová édesanyját, barátnőjét és a kislányát is magával vitte.

A legutóbi hírek szerint nemcsak pihenni ment, hanem randevúzni is, mégpedig azzal a férfival, akivel a Sztárok a fejükre estek afrikai forgatásán ismerkedett meg.

A mindig mosolygós Claudia hazaérkezése után annyira kiborult az egyik napilap újságíróitól - akik hazáig kísérték volna -, hogy felháborodásában nekiktámadt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.