"Claudiával lezártuk, amit kellett..."

Gesztesi végre vallott: hányadán állnak Liptaival!

A sármos színész végre felrántotta a fátylat néhány, az országot hetek óta foglalkoztató kérdésről - Nemcsak feleségéhez fűződő viszonyáról beszélt azonban, hanem nagybátyjáról, a híres komikusról is.

Gesztesi Károly menüje elkápráztatta a többieket képgaléria

2009.04.23 09:25

Talán kevesen tudják, hogy a 30-as, 40-es évek neves komikusa, Mály Gerő unokaöccse nem más, mint Gesztesi Károly. A színész bevallása szerint nagyon sok mindenben hasonlít híres rokonára.

Nemcsak erről mesélt azonban a Hot! magazinban, hanem arról is: bár össze-vissza írkálnak róla a lapok, ő jól érzi magát és egyre kevésbé érdekli az egész...

Gesztesi Károly elfoglalja magát: jelenleg négy színházban játszik - a Madách-ban, a József Attilában és a Vidám Színpadon, de hamarosan a Szegedi Szabadtéri Játékokon is remekel majd a Cigányszerelem című darabban. Játszik a Jóban-Rosszban sorozatban és további két film forgatásaira készül - adta hírül a Hot.

A lapnak Gesztesi elmondta: nemcsak abban hasonlít rokonára, Mály Gerőre, hogy színész lett belőle, de erősen hedonista is. Jelenlegi kilencvenöt kilójával ő már-már kilóg a sorból, hiszen a családjában a férfiak száz kiló felett vannak.

Ő is imád enni, inni és bulizni, a családi partikon a tangóharmonika is előkerül. A sztár azonban leszögezi: mindennek megvan az ideje. Az ivás, a szórakozás csak a munka és a család után jön. Semmit sem vesz félvállról, amit pedig elkezd, azt véghez is viszi.

Gesztesi Károly nagybátyja minden jelenetét apró részletességgel begyakorolta, ő viszont szeret improvizálni - árulta ela színész a Hot! magazinban.

Mály Gerő 1946-ban költözött el New York-ba és élete utolsó éveit gyakorlatilag egyedül töltötte: angolul nem volt hajlandó megtanulni, úgy vélte, aki beszélni akar vele, sajátítsa el a magyart! Azt sem bánta, ha a nyelvtudás hiánya miatt mosogatásból és takarításból kellett fenntartania magát.

Gesztesi Károly szintén állná a sarat, ha hasonló helyzet adódna - vallotta be a Hot! -nak. Szerinte ő is kimenne Amerikába. Sok barátja él kint egyébként. A nyelvbe pedig majdcsak belejönne. Ha színészként nem alkalmaznák, akár az utcasarokra is kiállna szaxofonozni...

A színész elárulta a Hot! magazinnak: a gyermekei a legfontosabbak a számára. Húsvétkor is velük ünnepelt.

Azóta sajnos elfoglaltságai miatt nem találkozott a fiaival, így arról sem tud, hogyan fogadták a kisöccsüket, Áront - mondta el. Gesztesi Károly hozzátette, hogy nem járt volt feleségénél a kórházban, és nem is látta az újszülött kisfiút.

A sztár szeretne tiszta vizet önteni a pohárba több felröppent pletykával kapcsolatban is.

A Hot! magazinnak elmondta: nem élnek egy házban a volt feleségével. Egymás mellett állt a két telek, de százötven méterre vannak egymástól és a kerítés is elválasztja őket.

Nejével, Liptai Claudiával megállapodtak abban, hogy a híresztelésekkel nem törődnek.

Azt azonban fontosnak tartja elmondani, hogy egy megjelent cikkel ellentétben a húsvétot nem Nikolett nevű exnejével, hanem az első feleségével, Zsuzsával és fiaival, valamint barátokkal töltötte.

Gesztesi Károly elárulta: úgy érzi, Claudiával mindent sikerült megbeszélniük és lezárták, amit kellett. Nem zavarja már, ami körülöttük folyik, és jól érzi magát, amit jelentős súlyveszteségének is köszönhet - adta hírül a Hot!.

A lapnak ugyanakkor Gesztesi cáfolta, hogy a szakítás miatt fogyott ennyit. Amikor nemrég Törökországban járt golfozni a gödi klubbal, az ötcsillagos szállodában alig talált valamilyen kedvére való falatot. Volt, hogy egész nap salátát evett.

Úgy döntött, hogy a hotelben fellelhető gyümölcsök levét kifacsartatja, és azt itta a golfozás alatt. Olyan volt, akár egy léböjtkúra - amikor hazajött, örömmel állapította meg, hogy fogyott - árulta el a Hot!-ban a sztár.

Ezek után követte az egészségesebb táplálkozást és ma már egy kis mozgást is belevisz a mindennapjaiba - írta meg a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.