Bánatból ismét szerelembe estek

Hoppá! Lázasan omlott újra egymás karjába Liptai és Gesztesi?

Ragyog fellépésein a csinos műsorvezetőnő - Ismerőseik szerint nagyon úgy tűnik, újra egymásra talált a Gesztesi-Liptai házaspár!

2009.04.06 08:40ma.hu - Fotó: bulvaros.hu

Véget ért a bánatos korszak Liptai Claudia és Gesztesi Károly életében? Úgy hírlik, szent a béke a házaspár tagjai között. A műsorvezető ragyog fellépésein. Nemcsak ő, színész párja is megbetegedett, s ezidőalatt el sem mozdultak egymás ágya mellől.

Egy közeli barátjuk szerint egyértelmű, hogy összetartoznak, hiába jártak egy ideig külön utakon. Minden találkozásukkor izott köztük a levegő, tapintható volt a szeretet és szenvedély. Az ismerős tájékoztatása szerint Claudia és Károly új alapokra helyezték kapcsolatukat - adta hírül a Vasárnapi Ász.

Bár a páros tagjai nemrég úgy döntöttek, külön folytatják életüket - legalábbis egy ideig biztosan -, az utóbbi időben egyre egyértelműbbnek látszott: sem a csinos műsorvezető, sem a sármos színész nincs valami jó bőrben.

Liptai Claudia alaposan lebetegedett, a Mr. és Mrs. című sztárpár-show-ban többször nélkülöznie kellett őt társának, Till Attilának, mert képtelen volt gyorsan talpraállni.

A sztár két hete olyan rosszul lett a stúdióban, hogy több alkalommal le kellett állítani a felvételt, s végül mentőt hívtak hozzá. Gégésze szerint megszólalnia sem szabadott volna, ennek ellenére Claudia egy nap pihenő után visszatért dolgozni. Nem is bírta sokáig.

Ráadásul kislánya, Panka szintén megfázással és lázzal küzdött, így a műsorvezetőnek nemcsak saját egészségével kellett törődnie.

Végül Gesztesi Károly is elkapta a vírust. Míg korábban a színész ápolgatta lelkiismeretesen beteg nejét és lányukat, pár nappal később már Claudiának kellett istápolnia a negyven fokos lázzal küszködő és köhögő Gesztesit!

A színész sem tudott elmenni a Jóban-Rosszban sorozat forgatására, a jeleneteinek felvételét el kellett halasztani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.