Lelkileg, idegileg kimerült

Liptai Claudia már csak a képernyőn mosolyog

Két adásban is egyedül maradt Till Attila, mert Liptai Claudia rosszul lett - A műsorvezetőnek nehezére esik állandóan megfelelni és mosolyt erőltetnie az arcára, maga is tudja: lelki bajok is állnak betegsége hátterében.

2009.03.31 09:00ma.hu - Fotó: tv2.hu

Nélkülöznie kellett két adás erejéig Liptai Claudiát Till Attilának, a sztár ugyanis olyan rosszul lett a múlt heti forgatáson, hogy mentőt kellett hozzá hívni. Till Attila is borzasztóan aggódott egyre erőtlenebb kolléganőjéért, attól félt, menten elájul.

Claudia letört, tisztában van vele, hogy nem pihent eleget, már egy nap után újra dolgozott. Biztos abban, hogy az influenzás tünetek mögött lelki bajok is állnak. Fáradt és idegileg kimerült, állandóan megfelelni és mosolyt erőltetni az arcára nehezére esik.

Szintén beteg kislányával sem tölthetett elég időt. Folyosói pletykák szerint a sztárt a betegségnél jobban megviselik a magánéleti gondok: csak a képernyőn mosolyog, mióta szakítottak a férjével - adta hírül a Kiskegyed.

Liptai Claudia mindössze egy nap pihenő után ismét forgatott, a Mr. és Mrs. sztárpárshow-ban kellett helyt állnia. Mint emlékezetes, forgatás közben lett rosszul múlt héten.

Már a munka kezdetekor gyakran járkált az orvosi szobába, ráadásul még beteg kislánya, Panka is a stúdióban volt.

Rövidebb időszakokra összeszedte magát Liptai Claudia, de hangja egyre erőtelenebb lett, többször azt kérte, tartsanak szünetet. Aztán a falfehér sztár egy idő után nem bírta tovább. Le kellett állítani a felvételt.

A műsorvezető nem állította, hogy sokkal jobban érzi magát a csupán egy napos pihenő után, de visszatért dolgozni, állítólag a csatorna nyomására. Pedig gégésze szerint még megszólalnia se nagyon kellett volna pár napig.

A minap még Havas Henrik, Liptai korábbi kollégája is kifejezte aggodalmát a sztár iránt.

Mint mondta, maga is átélt kimerültség miatti rosszulléteket, szerinte ez az úgynevezett menedzserbetegség. Vigyázni kell, mert könnyen tönkreteheti az embert - mondta a Tanár úr.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.