Talán a betegség ismét összehozza a házaspárt?

Mi lesz ebből? Liptai Claudia lelkiismeretesen ápolja Gesztesi Károlyt!

Liptai Claudia után Gesztesi Károly is ágynak esett, lehet, hogy feleségétől kaphatta el a kórt, mert ugyanúgy tüdőgyulladással is küzd a színész is. Claudia ágyba parancsolta párját és lelkiismeretesen ápolja, talán újra összehozza őket a betegség?

2009.04.02 16:20ma.hu

Ahogy arról már korábban írtunk, Liptai Claudia rosszul lett munka közben, és kislánya Panka is belázasodott a hét végén.Bár már jobban vannak, most a család harmadik tagja Gesztesi Károly is elkapta a vírust. 

Eddig Karcsi ápolgatta beteg feleségét és istápolta nyűgös gyermeküket, ám most fordult a helyzet! Szinte egyik napról a másikra lett rosszul Gesztesi, aki negyvenfokos lázzal és köhögéssel viaskodik, félő, hogy tüdőgyulladása van! – írja a Kiskegyed.

Így Gesztesi sajnos nem tudott megjelenni a Jóban-Rosszban című sorozat aktuális jeleneteinek forgatásán.
 
- „Képtelen volt bejönni dolgozni, ezért el is halasztották a jeleneteinek felvételét. Vasárnap éjjel lett rosszul, akkor lett negyven fokos láza. Lehet, hogy Claudiától kapta el a vírust, és emiatt tüdőgyulladása is lett. Megható volt hallani, hogy felesége ápolja, még akkor is, ha a házasságuk már tönkrement. Bármi is történt, Claudia mégis borzasztóan aggódik Karcsiért. Reméljük, hamar felgyógyul.” – árulta el egyik kollégája.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.