Szakítottak, de nem látszik!

Liptai és Gesztesi: Miféle válás?

Bár heteken át csak házasságuk válságáról lehetett hallani, ismerőseik szerint Liptai Claudia és Gesztesi Károly egyáltalán nem úgy fest, mintha válni készülne.

2009.04.10 14:00ma.hu

Bár hónapokkal ezelőtt úgy döntöttek: különválnak útjaik, a színészpárosnál állítólag ilyesminek nincs jele. Liptai Claudia még a lakást sem választotta ki, hiába volt úgy, hogy hamarosan oda költözik át kislányukkal.

Barátaik és kollégáik szerint Liptai és Gesztesi Károly nem tágít egymás mellől: a Jóban-Rosszban forgatására is együtt érkeznek, együtt távoznak onnan. Sőt, összebújnak, megérintik egymást, Károly nagyon figyelmes Claudiával, sokszor kézenfogva járkálnak - árulta el a stábtag, aki szerint az egész olyan, mintha kezdene a páros tagjai között a béke - adta hírül a Blikk.

A Liptai-Gesztesi páros, bár mostanában leginkább különválásukról írtak a lapok, valójában nem zárta ki az újrakezdés lehetőségét.

Erre utal az is, hogy már amikor először beszéltek problémáikról, elejtették, hogy lehetséges, együtt is alszanak majd olykor, annak ellenére, hogy Claudia hamarosan elköltözik a közös otthonból.

Arról volt szó, hogy a csinos műsorvezető - aki mostanában a Mr. és Mrs. show-ban bizonyít - lakását újíttatja fel, s ide fognak majd átbútorozni a kis Pankával.

Eközben azonban Gesztesi Károly nem titkolta, hogy a közös ház kulcsát nem kéri vissza a nejétől, tudnia kell, hogy oda mindig visszatérhet.

A Jóban-Rosszban sorozatban a páros közt bimbódzó szerelem alakulgat, s a stábtagok már korábban úgy nyilatkoztak: Claudia és Károly le sem tudná tagadni, hogy még mindig szeretik egymást!

Állítólag a testbeszédük is ezt mutatja. Ahogyan egymásra néznek, minden arról árulkodik, hogy a szenvedély továbbra is megvan köztük...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.