Titokban találkoznak - nem véletlenül

Kínos igazság: nem vállalja Liptait új pasija?

Egyre több érdekes kérdés merül fel a Gesztesi-Liptai páros házasságával kapcsolatban - Mialatt a sármos színész továbbra is támogatja nemrég szült korábbi feleségét, Claudia külföldre utazott egy titokzatos férfival: hogy miért titokban, úgy tűnik, arra is van magyarázat.

2009.04.28 08:25ma.hu - Fotó: tv2.hu

Hetek óta keringenek a hírek Liptai Claudiáról és titokzatos új kedveséről – A csinos műsorvezető azonban nem mutatja meg a nyilvánosságnak a férfit, mert az igazság – úgy hírlik -, kissé kínos.

Az értesülések szerint az új lovag egy külföldi tévés, akivel a Sztárok a fejükre estek forgatásán jött össze Liptai. Közeli kollégái szerint a szép sztár és a nyugat-európai producer közt csak úgy forrt a levegő. Állítólag azóta Dominikán találkoztak, Claudia nemrég megejtett vakációján.

A férfi azonban perrel fenyegette meg a magyar lapkiadókat, ha fotóját vagy nevét közlik. Az ok egyszerű: nős és gyermekei vannak. Vagyis Claudiával sem vállalhatja fel mindenki előtt kapcsolatát; de vajon miért tolerálja mindezt a műsorvezető? – teszi fel a kérdést a Kiskegyed.

Emlékezetes, Liptai Claudia pár hete éppen abban az időszakban utazott el lányával, Pankával és egy barátnőjével Dominikára, amikor férjének, Gesztesi Károlynak a születésnapja volt.

De nemcsak a jeles ünnep zajlott ekkor: a színész előző nejének éppen ezekben a napokban jött a világra gyermeke, a kis Áron.

Mivel a hírek szerint a műsorvezető sosem viselte túl jól, hogy férje volt párjával és gyermekeivel gyakorlatilag egymás mellett élnek, s állítólag ez is szerepet játszott a kapcsolat megromlásában, talán nem csoda, ha a szülés idején Liptai nem szeretett volna a közelben lenni.

Gesztesi Károly az egyik hetilapnak ugyanakkor nemrég elárulta: a szomszédságból annyi igaz, hogy a két telek áll egymás mellett, de nem egy és ugyanazon részen élt a két család.

Azt is elmondta, amióta megszületett volt felesége kisbabája, elfoglaltságai miatt még nem látogatta meg őket, a nagyfiait sem; így arról sem tud, hogyan fogadták az öcsit.

Claudiával pedig úgy döntöttek, az újságok írhatnak róluk azt, amit akarnak, nem fognak törődni a hírekkel.

Érdekes, hogy ezek néhány nappal ezelőtt még arról szóltak, rendeződni látszik a viszony Liptai és Gesztesi között. A Jóban-Rosszban forgatására együtt járnak, együtt távoznak és olykor össze is bújnak.

Az pedig, hogy még megvan köztük a szenvedély, szemmel látható – árulták el kollégáik.

Liptai Claudiát egyébként az afrikai forgatáson Kucsera Gáborral és Kovács Áronnal hozták hírbe, de nem sokkal később már felröppent a pletyka, hogy egy külföldi úriember van a láthatáron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.